Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort från The Sleepy Collection

Årets andra bloggtävling arrangeras i samarbete med The Sleepy Collection och består av 1500 kr att använda i deras webbshop för att handla GOTS-certifierade och sovplagg och pyjamasar i ekologisk bomull. Supermjuka och härliga plagg för stora som små. För att delta i tävlingen ska du sedan svara på följande frågor i kommentarsfältet inom en vecka. Lycka till!

1) Vad heter bomullen som The Sleepy Collection använder i sina plagg?
2) Vilket är ditt favoritplagg i webbshopen? Motivera kort? 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till Johanna som svarade 2017-01-09 klockan 19:50:14. Maila dina uppgifter till frida.ramstedt(snabel-a)trendenser.se så kommer vinsten inom kort!

Tävlingen pågår tom 16/1 2017 kl 10.00 Du måste vara över 18 år för att tävla. Vinnaren utses av en jury från The Sleepy Collection. Dess beslut kan ej överklagas. Trendenser tar ej ansvar för tekniska problem vid överbelastning av kommentarsfältet. Ett presentkort ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

  • malincatrin skriver:

    1 Pima Cotton
    2 Min favorit är baby kimono som med dess design är något unikt på marknaden. Tänk att få bädda ner sin lilla älskling i en svalkande pyjamas i det skönaste materialet en varm sommar. Önskar att den modellen fanns i även till lite äldre barn som också kan behöva en luftigare pyjamas om sommaren är varm.

  • Åsa skriver:

    1) bomullen är 100% organisk "Pima Cotton" och är dessutom GOTS certifierad.
    2) eftersom jag tycker om att förstärka känslan av helg, ledighet, långa frukostar och familjemys genom att skrota runt i pyjamas så skulle jag älska att ha en Everyday Pyjama top och byxor i perfect grey!

  • Pethra skriver:

    1. Pima cotton.
    2. Sleepsuiten i perfekt grå nyans ser helt underbar ut. Skulle vara så fin, mjuk, hållbar och kännas som ett bra val till vår lilla Harry med känslig hud. Håller tummarna för vinst!

  • Monica skriver:

    1.Prima Cotton
    2.Baby kimono till mitt blivande barnbarn,LÄNGTAR!

  • Ellen skriver:

    1. Pima cotton
    2. Baby sleepsuit i leopard för att man aldrig tröttnar på leopard mönster och speciellt till de små. Extra plus att jag kan matcha med min mini i nattlinne med samma mönster.

  • Sarasofie skriver:

    1. Pima cotton, oslagbart mjukt ❤
    2. Det får bli den här: https://thesleepycollection.com/product/ss17-early-drop-leopard-collection-children-women
    Eftersom att då kan jag och bebis matcha med Pajama top och pants i samma print ❤

  • Johan skriver:

    1. Pima Cotton
    2. Baby Sleepsuit, Leopard. Eftersom lilltjejen hemma hade älskat den.

  • Li skriver:

    1. Pima Cotton
    2. Jag skulle jättegärna matcha sonen i leopardmönstrade pyjamaser!

  • Jeanette R skriver:

    Pima Cotton
    För egen del: WOMEN’S EVERYDAY NIGHTGOWN. MIDNIGHT BLUE – för jag fick låna hem något supermjukt på sjukhuset som är extremt fult
    WOMEN’S EVERYDAY PYJAMA PANTS. PERFECT GREY – älskar att mysa kring i mysisar
    Till första barnbarnet: BABY SLEEPSUIT 1-12 MON. MINT – för att jag snöat in mig på turkost

  • 1: Pima Cotton
    2: Womens Everdahl nightgown black är mitt favoritplagg

  • ?everyday så klart. Trött på ipaden som gör egna ändringar.

  • Charlotta skriver:

    1.pima cotton, så bra materal.
    2.en leopard mönstrad pyjamas till min 5 åriga dotter.

  • Madelene skriver:

    1. Pima cotton
    2. Baby kimono för den är en riktig sömnräddare, blöjbyten nattetid har aldrig varit smidigare!

  • KarinM skriver:

    1.) Pima Cotton
    2.) Jag älskar nattlinnen i mjuk bomull, så detta passar mig perfekt. Jag skulle köpa matchande till mig och till mina två småflickor!

  • Sofia skriver:

    1. Pima Cotton!
    2. Jag skulle lyxa till det med webbshops-favoriterna women’s everyday pyjama pants och top i svart. Jag byter om till sköna mjuka kläder så fort jag kommer hem. Att då veta att kläderna jag bär är ekologiska och tar hänsyn till människa och miljö gör känslan ännu bättre. Räcker pengarna ska jag även köpa en pyjamas i midnight blue till min systerdotter på 3 år.

  • Emma G skriver:

    1.prima cotton
    2. Baby sleepsuit i leopardmönster är så otroligt söt och skulle passa sonen perfekt. Han är 5 månader och vuxit så mycket på längden det senaste så alla pyamaser är lite korta i benen.

  • Jessica skriver:

    1. Bomullen heter Pima cotton.
    2. Svårt att välja en enda favorit, då allt ser underbart mjukt och skönt ut! Men då jag väntar första barnet lockar babykläderna lite extra, och då speciellt Baby Kimono (och Baby Sleepsuit i mint!).

  • Katja skriver:

    På fråga nummer ett är, 100% Pima bomull svaret.
    Och på fråga nummer två skulle jag nog säga att Kids pyama, både top och pants, 1-5y i leopard.
    Båda mina vilda små busar till ungar skulle göra dom fläckarna rättvisa, haha. 😉

  • Sarah skriver:

    1. Prima cotton
    2. Baby sleepsuit i mint. Så fin! Verkar vara fantastiskt fin och mysig kvalitet och vad kan vara charmigare än att denna fina pyjamas skulle matcha sonens tapet!

  • Eva Johansson skriver:

    1. Prima cotton (ekologisk)
    2. Min favorit får bli Womens every day nightgown i färgen midnight blue. Men jag vill gärna ha ett par pyjamasbyxor till den på vintern 🙂

  • Eva Johansson skriver:

    Glömde motivationen…
    Har tidigare sovit i nattlinne/t-shirt, men har nu blivit helt såld på pyjamas. Så himla skönt! Min kombination är dessutom helt perfekt med nattlinnet året runt och extra pyjamasbyxor under vintern <3

  • Johanna skriver:

    1. Pima Cotton
    2. Om jag får välja blir det Baby Sleepsuit i marinblå.

  • Viktor Eriksson skriver:

    Pima Cotton. https://thesleepycollection.com/product/new-in-baby-sleepsuit-1-12-mon-powder-pink Denna fina pyjamas till vår minsting att sova gott i, med ekologisk bomull blir den mysig att sova i och skonsam mot hennes ganska känsliga hud

  • Lina Eckerström skriver:

    1, Pima Cotton
    2, Favoriten är definitivt Baby Sleepsuit. Båda barnen hade den som små. Skönare, mjukare & finare bebispyjamas har jag inte kunnat hitta. En stor favorit som även användes på dagen. Bästa ?

  • Maria skriver:

    1: 100% ekologiskt pima cotton
    2: baby sleepsuit midnight blue för den skulle lilla bebisen hemma sova sött i

  • Ellen skriver:

    Hej,
    Ekologisk Pima Cotton används för kläderna.
    Baby kimonon ser helt fantastisk ut, luftig och säkerligen mjuk. Precis som jag själv skulle velat sova i egentligen 🙂

  • Mathilda skriver:

    1) Pima Cotton
    2) Jag tycker Pre Spring 17 i Leopard är så snyggt! Jag vill gärna matcha min 1,5 åring på fredagsmyset och under långa helgmornar hemma (de blir lätt långa om man går upp innan 06). Så Women’s Everyday Pajama Top och Pants till mig och Kids Pyjama Top och Pants till min son!

  • Lina Fogelberg skriver:

    1. Organically grown Pima Cotton.
    2. Jag vill ge den jag håller av allra mest ett lyckligt liv och ett långt liv i en hållbar värld. Med en Baby sleepsuit powder pink kan hon njuta både nu och av framtiden.

  • Linda skriver:

    1. Pima cotton
    2. Kids pyjama pant + top i perfect grey! Fin att gosa omkring hela dagen i för en förskoleledig tvååring!

  • 1. Pima Cotton
    2. Women´s Everyday Pyjama Top/Pants i färgen Perfect Grey hade jag med glädje använt som sov- och mysplagg!

  • Sofie N skriver:

    1_ Pimabomull, en bomull som odlas i USA och har extra långa släta fibrer och därför är extra mjuk.
    2_ Till våren anländer min lilla bebis och som helt ny på barnområdet försöker jag orientera bland alla välmenande tips och råd från omgivningen. Det alla verkar rörande överens om är däremot att små bebisar inte gillar att få kläder trädda över huvudet, så en baby kimono med knäppning hela vägen är mitt favvoplagg. Extra fin med den udda knappen och det mjuka certifierade materialet

  • Clas skriver:

    1. Pima cotton
    2. Kids pyjama Top och pants i perfect grey. Till min perfekta lilla kille som är allergisk och lätt får utslag och eksem. När man som förälder lever med detta i vardagen är man extra varsam om vilka kläder som är rädda om det mest värdefulla jag har, vilket går hand i hand med hur produkterna är tillverkade. De var dessutom snyggt designade och något jag själv gladeligen skulle vilja krypa in i -vilket är ett mycket gott betyg! High five! 🙂

  • Lovisa skriver:

    1. Bomullen heter Pima cotton.
    2. Mitt favoritplagg är "baby kimono" eftersom allt jag kan tänka på är den pyttelilla krabaten i min mage, som jag för första gången fick se på ultraljud idag. Tänker att baby kimono antagligen är den perfekta sommarpyamasen!

  • Birgitta skriver:

    1. Bomullen heter Pima cotton.
    2. Vad roligt att upptäcka en ny webbshop! Min favorit är "Womans Every day pyjama pants", i printet leopard. Förutom att de ser väldigt sköna ut, älskar jag när det en bredare mudd nertill. Jag som är kort har ofta bekymmer med för långa byxor, men när det är bredare mudd så åker de inte ner över hälen, och man kan "pösa till" dem snyggt. Både praktiskt och snyggt!

  • Sofia Westin skriver:

    1 Pima Cotton
    2 Älskar enkelheten i women’s every Day pyjama! Vore en dröm att hoppa i efter jobbet eller såsa omkring i på helgerna.

  • Leons mamma skriver:

    1. Pima cotton
    2. Dots collection var F A N T A S T I S K ! Den hade varit så fin på min son (och alla andra barn också för övrigt)! Dessutom älskar jag att det är gots-certifierade och hoppas verkligen på vinst!

  • Kristina L skriver:

    1. Pima cotton
    2. Kids pyjama top & pyjama pants 1-5yr i färgen Leopard! Min son är allergisk och har eksem, vilket ställer stora krav på kläderna. Denna GOTS-certifierade pyjamas i mjuk, ekologisk bomull verkar fantastisk!

  • Jessica S skriver:

    1. Pima cotton.
    2. Jag gillar Baby Sleepsuit 1-12 månader i mint för att den skulle bli en utmärkt present till det lilla underverk som jag ska bli moster till vilken dag som helst. Håller tummarna!

  • 1. Pima Cotton (nästan prima ju!)
    2. Baby Sleepsuit i Powder Pink till min lilla systerdotter – enkelt, stilrent och mjukt!

  • Karin skriver:

    1. Pima Cotton
    2. Eftersom att vår lilla krumelur fortfarande ligger i magen och gottar sig så hade det varit så mysigt att sätta på hen något så mjukt och fint som en babysuit i mörkblått när hen kommer ut om 1 månad i kallaste februari <3

  • Kristian skriver:

    1 – pina cotton
    2 – vår lilla docka är beräknad att komma på söndag och det hade vart helt fantastiskt att natta och mysa hela helgerna med henne i en rosa baby suit och en baby kimono hade vart perfekt lite längre fram när varma sommarkvällar kommer. Älskar att ni använder så genomtänkta material som hållbara och bara blir finare och finare ju mer man använder dem!

  • Annika skriver:

    1 ) Pima Cotton
    2 ) Vilka fantastiska pyjamas, har helt missat ert fina sortiment! Utan tvekan är min favorit baby sleep suit – tidlös och ser ut att ge många timmars skön sömn! Skulle jag ha turen att vinna skulle jag köpa en vit och en perfect grey och skicka över till min dotter i Canada så hon kan klä sin dotter i dessa om kvällarna och tänka på mormor här hemma i Sverige!

  • Johanna skriver:

    Svar 1:
    Med The Sleepy Collection kan du sova gott,
    det dåliga samvetet är ett minne blott.
    Inte nog med att plaggen är snygga & sköna,
    de är dessutom miljövänliga & gröna.
    Pima Cotton som deras bomull heter,
    är ekologisk meter efter meter.
    Så med kärlek för både människa & natur,
    är hållbarhet deras självklara signatur.
    Svar 2:
    Baby Sleepsuit i vacker grå,
    får mitt hjärta att ett extra slag slå.
    Med den behöver du inte storleken spika.
    För liten? Bara att vristerna vika.
    Mjuk & skön utan kliande lappar,
    och underbara detaljer som knappar.

  • M skriver:

    1. Pima cotton
    2. Baby sleepsuit i färgen leopard.
    Tycker den ser super mysig ut och ett stort plus för att alla de könsneutrala plaggen i mjuka färger. Perfekt, när man som vi, inte vet vad som gömmer sig därinne i magen 🙂

  • 1. Pima Cotton
    2. BABY SLEEPSUIT 1-12 MON. MINT är mitt favoritplagg. Gillar det eftersom färgen är fin samt den lilla detaljen med en olikfärgad knapp. Tror min dotter skulle sova tryggt och gott (och kemikaliefritt) i den! <3

  • Viveca Andersson skriver:

    1. Organic Pima Cotton
    2. Womens everyday pajama pants leopard! Vilka underbara brallor! I dem vill jag kura upp mig i soffan med en kopp te och en bok. Till skillnad från många andra så njuter jag av mörka kvällar som uppmanar till att stanna inomhus 🙂

  • Elin Dahllöf skriver:

    1) pima cotton
    2) barnen har härliga sovkläder men jag har glömt att prioritera mig själv, vad härligt att ta på sig en " Everyday pyjama/top" i midnattsblått. Det skulle jag välja!

  • Petra skriver:

    1. Pima cotton
    2. Förtjust i de fina babypyjamaserna men vill gärna införskaffa Everyday pyjama pant och top till mig själv. Möjligt att det används i fler miljöer och tillfällen än bara som sovplagg, Urfina!

  • Kristin skriver:

    1. Pima Cotton
    2. Väldigt förtjust i BABY SLEEPSUIT Leopard – ser så himla skön och mysig ut, men samtidigt inget sockersött som mycket barnkläder är. Och vad känns viktigare än sköna och skonsamma sovkläder för de små.

  • Johanna skriver:

    Bomullen heter Pima Cotton och jag har fastnat för Womens everyday Nightgown. Förutom att nattlinnet verkar så mjukt och skönt att sova i så är det också så snyggt att ingen skulle märka om jag gick runt i sovkläder hela dagen. För det är ändå de bästa dagarna. När nattlinnet får vara på fram till lunch.

  • Erika Nilsson skriver:

    1. Bomullen Pima cotton heter, ekologisk är varenda meter.
    2. Den tvådelade pjamasen i leopardmönster favoriten är, det finns en nybliven ettåring som skulle älska den här.

  • Tatiana skriver:

    1. Pima cotton
    2. Det var svårt att välja endast ett plagg! Skulle vilja köpa ett plagg till var och en i hela familjen, men min absoluta favorit är Baby sleepsuit Leopard <3 Den skulle vara underbar för min dotter att sova i. Vi är väldigt måna om att endast använda GOTS- certifierade plagg på barnen och framförallt sovplaggen känns det extra viktigt. Dottern är ofta inlagd på sjukhus och då passar en cool pyjamas som är skonsam, giftfri och som funkar att användas hela dagen.

  • Ramona skriver:

    1. Pima Cotton
    2. Damernas nightgown eller så baby kimonon, kan inte bestämma mig vilken som är härligare! 🙂 ser allt så härligt mjukt ut!

  • Lena skriver:

    1. Ekologisk pima cotton
    2. Min favorit är women’s everyday nightgown då det verkar vara den perfekta kombinationen av modell och material, dvs det ultimata sovplagget

  • 1. Pima cotton
    2. Baby kimono är bara såå fin och söt modell på så den är alla gånger favoriten

  • 1. Pima cotton
    2. Baby kimono är bara såå fin och söt modell på så den är alla gånger favoriten

  • 1. Pima cotton
    2. Baby kimono är bara såå fin och söt modell på så den är alla gånger favoriten

  • Ann-Sofie skriver:

    1. Ekologisk pima cotton
    2. Everyday pajama pants i leopard är min favorit, går upp varje natt för att amma min fyra veckors kille och det är så himla kyligt nu och med de här mjuka byxorna skulle det vara mycket skönare och behagligare, och de skulle dessutom passa ypperligt till min svarta kimono som jag brukar slänga på mig 🙂 Sen skulle det ju inte vara helt fel att matcha min bebis så han har en pyjamas i samma leopardmönster.

  • Anna skriver:

    Ekologisk Pima Cotton
    Baby kimono,
    Verkar vara ett toppenplagg för små babys att sova i, med smidiga blöjbyten på natten, varje förälders önskan ju! Å så himla fint plagg!

  • Emma skriver:

    1. Pima cotton
    2. Baby sleepsuit, den var så himla söt! Vi väntar barn i februari så jag har kikat en hel del på bebiskläder i bra material den senaste tiden, och fastnar ofta för enfärgade plagg som jag tycker är så fina. Här fanns ju många fina plagg!

  • Emma skriver:

    1. Pima cotton
    2. Baby sleepsuit, den var så himla söt! Vi väntar barn i februari så jag har kikat en hel del på bebiskläder i bra material den senaste tiden, och fastnar ofta för enfärgade plagg som jag tycker är så fina. Här fanns ju många fina plagg!

  • Sara skriver:

    1. Pima Cotton
    2. Baby kimono är min favorit, skön i snygg formgivning!

  • Kajsa skriver:

    1. Den heter Pima cotton.
    2. Min favorit från The Sleep Collection är Baby sleep suit i den underbara midnattsblå färgen. Den skulle vara så fin på min 5 månaders dotter. Självklart hade jag velat matcha i Everyday pyjama top och pants till mig själv i samma färg 😉 Vad jag verkligen tycker sticker ut med den här kollektionen är att det är riktigt snygga plagg som man vill bära hela dagen.

  • Ida skriver:

    1. Pima Cotton
    2. Favoriten är Kids Pyjama Midnight Blue för att den har en underbar färg och ser härligt mjuk ut. Skulle gärna ha ett set till alla i familjen att mysa i till långt in på förmiddagen på helgen.

  • Maria W skriver:

    1) I Pima Cotton
    2) Jag har läge haft ett rosa "Everyday nightgown" som är favoriten hemma. Så fort jag kommer hem från jobbet åker den på och jag avskyr när den ligger i tvätten. Vore underbart att få komplettera med Pyjama pants eller ursnygga "Backdrop Nightie" som kommer i februari. Fast den skulle nog användas även till fest! Sen skulle nog något av barnen få pyjamasar med, när man vet att de kommer hålla (med tanke på alla tvättar mitt varit med om) så är det perfekt när man har tre små! Hoppas!

  • Linn A skriver:

    De använder sig av 100 % ekologisk Pima bomull.
    Min favorit är helt klart "Women’s everyday pyjama (top &pants)" i leopardmönstret.
    Så fin pyjamas och den ser otroligt skön ut. Hade varit mysigt att krypa till kojs i det settet.
    Kanske skulle även byxorna fungera som yoga-pants? Det tror jag! 🙂
    Kram

  • Hanna skriver:

    1. Pima Cotton.
    2. Favoriten är BABY KIMONO. Supermjuk och perfekt för varma sommardagar plus att den är så snygg i sin design. https://tictail.thesleepycollection.com/product/babypyjamas-kimono

  • Ida skriver:

    1. Ekologisk pima cotton
    2. Jag skulle utrusta både mig och mina två söner med mysiga matchande pyjamasar att lufsa runt i under lata söndagmorgnar. Everyday Pyjamas till mig och långärmade pyjamaströjor och byxor till pojkarna på ett och fem år. Allt i midnatssblått!

  • Linda skriver:

    1. Pima Cotton
    2. Den ljusgrå Baby sleepsuit är ju helt underbar. detaljen med en knapp i udda färg är superfin.

  • Lisa skriver:

    1. Pima cotton
    2. Baby sleepsuite är finast! Vår bebis kommer i mars och jag är petig med material på bebiskläderna. Eko och gärna GOTS certifierat, eller second hand, känns bäst för hållbarhet och miljö. Ni levererar på båda punkterna, dessutom med snygga kläder!

  • Sara L skriver:

    1.Organic (ekologisk) Pima Cotton.
    2.Favoriten heter Womens Everyday Nightgown. Så snygg och vackert skuren. För oss är det viktigt att försöka uppdatera hemmet ti018-611 57 27ll att använda mer hållbara alternativ. Detta skulle starkt hjäkoa oss med det!

  • Sara L skriver:

    1. Ekologisk Pima Cotton.
    2. Favoriten är Womens Everyday Nightgown. Den är så fin och vackert skuren. Vi håller på att successivt uppgradera vårt hem med produkter som är ekologiskt och hållbart producerade. Detta slulle hjäkoa oss mycket med det!

  • Monnah skriver:

    1. Ekologisk pimabomull
    2. Den mintfärgade baby sleepsuit! Tänk att få ge nya små bebbar det bästa då man välkomnar dem till världen…

  • Jessica skriver:

    1. Organic Pima cotton
    2. Min favorit är KIDS EVERYDAY NIGHTIE. För med den skulle jag och min kompisdotter ha grymma pyjamaspartyn medans mamma och pappa kan umgås på egen hand.

  • Rebecka Karlsson skriver:

    1. Pima bomull
    2. Hade inte sagt nej till en grå pyjamas till dottern och ett par sköna pyjamas byxor till mig?

  • Stina A skriver:

    Pima cotton, så mjukt och skönt
    Jag hade gärna testat womens nightgown och matchat med barnens pyjamaser!

  • Maria skriver:

    Pima cotton ekologisk
    Föll direkt för WOMEN’S EVERYDAY PAJAMA PANTS-LEOPARD Vet en Militärtjej som skulle älska dessa att ha hemma när uniformen åker av ♥

  • Anneli Johansson skriver:

    1: Organisk bomull/Prima cotton
    2: -everyday-nightgown-midnight-blue

  • Emelie skriver:

    1. Prima cotton
    2. Om en vecka är det planerat att vår första bebis ska komma till världen. Utifrån det perspektivet hade jag älskat ett par WOMEN’S EVERYDAY PYJAMA PANTS i färgen Leopard som jag kan bo i första tiden.
    Som pricken över i hade den lille kunnat matcha i Baby Sleepsuit, givetvis i Leopard den också.

  • Linda skriver:

    1. Pima cotton
    2. Women’s everyday pajama – älskar att skrota runt i pyjamas lediga morgnar och vad vore bättre än en pyjamas i eko-bomull? Dessutom den bästa sortens bomull, mjuk och skön mot huden! 🙂

  • irene skriver:

    Pima Cotton
    Women’s everyday pajama

  • Lisa skriver:

    Ekologisk Pima Cotton
    Mitt favoritplagg är Baby Sleepsuit i den perfekta grå färgen. Den ser så mjuk och härlig ut och hade varit perfekt till vår lilla bebis som kommer i mars!

  • Liv skriver:

    1. Ekologisk Prima Cotton
    2. https://tictail.thesleepycollection.com/product/womens-everyday-pyjamas-pants-white
    Om jag fryser kan jag inte sova eller plugga eller njuta av mys, och pyjamasbyxor är ett måste för mig. Dessutom har jag en tendens att hamna i udda platser där man inte alltid vill att byxorna ska ramla till marken (som i ett utedass på lergolv i regnskogen). Inte heller vill man att myggorna ska bita sönder ens anklar. Och inte heller vill man vakna iskall med byxändarna vid knäna.
    Att jag dessutom är en eko-tjej med "!!" i både ätbart och bärbart hade gjort detta underbart.

  • Kristofer skriver:

    Prima Cotton
    Kids Jersey T-shirt Midnight Blue. Klassiskt snygg plagg som alltid fungerar till alla slags byxor och shorts.

  • Helene skriver:

    Prima Cotton
    Baby Sleepsuit leopard, ser härligt mjuk ut till vårt kommande barn!

  • Hanna skriver:

    Bomullen är ekologisk Pima bomull
    Mitt favoritplagg är Womans everyday nightgown. Det absolut mjukaste och skönaste nattplagget jag haft! Tunt och luftigt, lagom långt och snyggt.

  • Mamma Malin skriver:

    1. Prima Cotton
    2. "Baby Sleepsuit 1-12 mon. Mint" är min favorit
    hoppas innerligt att den kommer att hitta hit.
    Min lilla gosse är två månader och älskar att kramas,
    han skulle vara så söt i er Mintfärgade pyjamas.
    Mint är en sådan färg som lugnar och ger ro,
    I den skulle lilla Charlie sova bättre kan jag tro.
    Vilket underbart mjukt sovplagg för honom att ha nära
    – er GOTS-certifierade, ekologisk bomull får han mer än gärna bära!

  • Anonym skriver:

    Vilka rolig tävling!
    1. Pima 🙂 eller skrivs det som helhet? Pima Cotton
    2. Baby Sleepsuit Leopard
    a) För att den är svart och jag älskar svarta babykläder (som för övrigt är svåra att få tag på, få som tillverkar det 🙁 )
    b) För att den är leopardmönstrad och påminner mig om vår kära katt (även om han är mer gul/brun)
    c) För att det är eko och vem gillar inte eko <3

  • Sanna skriver:

    1. Prima cotton
    2. Tänk om jag och pyret som kommer i april kunde få gosa runt i dessa mjuka pyjamaser, en grå everyday till mig och en grå sleepsuit till den som nu döljer sig i magen.

  • Emma K skriver:

    1: Pima Cotton
    2: Baby Sleepsuit 1-12 mon /Powder Pink är min favvo. Njuter just nu av min 3e lilla tjej som är halvåret gammal och det finns inget mysigare att ha i sin famn än en nöjd, mätt, sussande bebis i en gosig pyjamas. Då vill man stanna tiden och bevara detta i sitt minne för alltid.

  • Åsa skriver:

    1. Prima cotton ☁️
    2. Baby Sleepsuit 1-12 mon / Midnight blue är min favorit av tre anledningar:
    * Jag har två döttrar. Den yngsta är fortfarande sådär liten att vänner och släkt gärna köper söta små plagg i present. Såklart är vi tacksamma, men tyvärr verkar de flesta tycka att små flickor endast kan ha rosa kläder. Jag och min man är av en annan åsikt och skulle gärna balansera bebisgarderoben med denna underbara midnattsblå pyjamasen.
    * Vi har välsignats med en bebis som bajsar med hela ryggen. En midnattsblå pyjamas är något mer förlåtande än en ljus. Dessutom perfekt att det är en modell som inte behöver dras över huvudet. Vid bajs-kaos klockan 03.22 ska det gå snabbt och smidigt!
    * Den är superfin!
    Allt gott!
    Åsa

  • Jessica skriver:

    De använder ekologisk pima cotton och mitt favoritplagg är "Women’s Everyday Nightgown. Midnight Blue". Den ser så himla skön ut och jag kan abslut tänka mig att skrota runt i den en lördagmorgon, brygga kaffe, hämta in tidningen och baka scones i den!

  • Martina skriver:

    1.Organic Pima Cotton
    2. Baby Sleepsuit 1-12 mon. Mint är min absoluta favorit och skulle passa till vår efterlängtade lilla bebis oavsett vilken sort det blir.

  • Johanna Roos skriver:

    1.Pima citton
    2. Baby "sleepsuit" i midnight blue. Perfekt som pyjamas men även som skön heldräkt på dagen. Min Ebba, 10 mån skulle matcha den fin fint med hennes blå ögon!

  • josefine skriver:

    1. Pima cotton.
    2. Womens everyday sleeveless nightgown. Äntligen kan jag låta sambons t-shirtar få stanna i garderoben!

  • Emma F skriver:

    1. Pima Cotton
    2. Med en "SS17 WOMEN’S MARBLE PYJAMAS- CORAL" hade jag gärna gått och öppnat dörren vid oväntat besök. Ser otroligt skön ut o skulle användas flitigt!
    / Trevlig lördag

  • Maria D. skriver:

    1. (Ekologisk) Pima cotton
    2. "Baby Sleepsuit 1-12 mon perfect grey" är min favorit neutralt för vår pojke / flicka född förhoppningsvis denna sommar

  • PiaL skriver:

    1. Pima cotton
    2. Women’s everyday night gown står på min önskelista. Den ser så himla mjuk och gosig ut.

  • Lena P skriver:

    1. Pima Cotton
    Jag gillar Childrens Dot Collection. Då kan syskonen ha lika mönster men olika modeller beroende på ålder.

  • Paulina Arnberg skriver:

    1. Pima cotton
    2. Som snart nybliven mamma (due date 9/1 men med en bebbe som verkar trivas bättre på insidan än utsidan) har jag förstått det som att man inte kan få nog av plagg som dessa och som dessutom är i riktigt coolt och unikt Leo-print.
    https://tictail.thesleepycollection.com/product/ss17-early-drop-leopard-collection-children-women

  • Miranda skriver:

    1. Pima
    2. Vit t-shirt till 1-åringen för det passar till allt och basplagg är underskattade
    https://tictail.thesleepycollection.com/product/kids-white-t-shirt-1-5-yr

  • Madeleine skriver:

    1. Pima cotton
    2. Vilket plagg är inte favorit!? Just nu är jag mest sugen på byxorna till mig själv, är ju lite lätt avis på sonen som struttar runt i sin otroligt mjuka pyjamas!!

  • Linn skriver:

    1. 100% organic pima cotton
    2. Till mig själv en "Women’s everyday pyjama – midnight blue". Till sonen matchande "Kids pyjama – midnight blue". SÅ fina och mysiga!

  • Caroline skriver:

    Pima cotton
    Jag hade sparat mig tills februari då de fantastiskt fina prickiga SS17 släpps. En baby sleepsuit till min charmiga son Vilgot och en women pajamas pants och top till mig som vi kan mysa runt i på våra Mys-måndagar i vår !!

  • Beatrice skriver:

    1. Pima Cotton
    2. Woman’s Everyday Pyjama Pants i perfect grey ser ut att vara den perfekta byxan att ha i övergången mellan morgon och dag, när man inte riktigt vill klä på sig än, men ändå vill vara påklädd. Pima cotton är ju dessutom härligt mjukt för huden, så jag kan inte tänka mig annat än att den är riktigt skön att bära natt likväl som dag.

  • 1. Mjukaste å skönaste, "pima cotton"
    2. Baby sleepsuit, jag längtar så efter att lillebror snart ska komma så vi kan mysa hemma i pyamasar alla 4 i familjen den första gosiga bebis tiden.

  • Kim skriver:

    1.
    Pima bomull
    2.
    Jag gillar (än så länge) Kids Pyjama allra mest,
    det är i den barnen sover allra bäst!
    Vi har haft pyjamaser från The Sleepy Collection från start,
    och materialet är verkligen helt underbart!
    Men nu önskar även jag i den mjukasten bomullen få sova,
    för jag har så många gånger varit avis på barnen det kan jag lova!

  • Mimmi skriver:

    1. Pima cotton
    2. Womens everyday nightgown i leopard eller den svarta eftersom den ser helt ljuvlig ut och jag tycker att som föräldraledig småbarnsförälder så måste man unna sig själv något nån gång iallafall . Varför inte ett plagg som passar perfekt att både byta blöjor, storhandla och läsa bok i? Samtidigt som jag skulle känna mig vardagsklädd ändå!

  • Pernilla skriver:

    1. Pima cotton
    2. Åh typ ALLT! Gärna till både storebror o bebisen på g så dom kan matcha Baby sleepsuit o kids pyjama ❤ håller tummar o tår för lycka.

  • Maria skriver:

    1, pima cotton
    2, den gråa Baby sleepsuit. Mitt absolut bästa impulsköp under graviditeten. Så fin men framförallt så härligt mjuk att jag vill att min bebis ska ha den varje natt.

  • Sofia W skriver:

    1. Pima Cotton
    2. Baby Kimono pga den härligt bulliga formen; ett plagg som skulle passa väldigt bra på min lilla runda bebis:)

  • Sofia W skriver:

    1. Pima Cotton
    2. Baby Kimono pga den härligt bulliga formen; ett plagg som skulle passa väldigt bra på min lilla runda bebis:)

  • Jenny skriver:

    1. Ekologisk Pima Bomull
    2. Womens everyday pyjama i vitt eller leopard hade varit underbar att ha en härlig sovmorgon i.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.