Annons

Veckans söndagssummering v 48 – 2016

Efter en smått kaosartad helg för egen del (med köksdemontering på schemat) har det blivit dags att summera veckans nyheter från inredningsbranschen. Här kommer en hopkok av de mest uppsnackade händelserna som passerat revy de gångna sju dagarna. Hoppas ni gillar!
Stylisten Anna-Leena har öppnat studio och butik i fotografen Anna (Smallpigart.se’s) nya lokaler ute på Ekerö nu i helgen. Ser onekligen väldigt fint ut.  
Daniela Witte har stylat och fotat pressbilderna till Nikki Taylor och Isabella Wittes nya prints Primates där 10% av försäljningen går till Världsnaturfonden WWF’s arbete för Orangutangernas överlevnad. Bravo. 
Radarparet Emma Lagerberg (stylist) och Petra Bindel (fotograf) är aktuella med en ny bok; Homes!
Smålands skinnmanufaktur, Formverket och Granit och fortsattätter samarbetet och lanserar en ny kollektion tillsammans. De nya produkterna rör sig runt kök och förvaring med svarta detaljer. 
 
Notiser: 
– Malmö stad satsar på automatiserad sortering för textilåtervinning. Heja!
– Hemtex har haft pressvisning för våren 2017. Emma von Brömsen lanserar Hemtex-kollektion!
– Formex trendrestaurang goes Coco Funiverse. Trendtemat satt för vårens mässa. 
– Residence Stora Formpris har gått av stapeln. Mingelbilder hittar du HÄR om du vill få ett ansikte till några av landets mest kända formgivare, personligheter och designkändisar i vår bransch.   
Modebloggare Sofi Fahrman har lanserat en kollektion präglade anteckningsböcker med hennes favoritcitat på omslaget – i samarbete med Bookbinders design. Och veckans mest ombloggade Hemnet-objekt? Jag tror den här pärlan tar priset. Till salu via Skandiamäklarna. Njut av bilderna och ha en fin andra advent!
Foto: Anna-Leena, Daniela Witte, Petra Bindel, Granit, Bookbinders och Skandiamäklarna

Kommentarer

 • Sofie johansson skriver:

  Hej! Jag har följt din blogg och Instagram väldigt länge nu. Du är en enorm inspirationskälla! Fick en lagom chock när sambon kommer hem och säger "vet du vem som driver trendenser?" Eh jaaaa?!! "Jag ska göra elen i hennes nya kök".. OMG! Så häftigt :)) lycka till med allt! Och stort grattis till tillskottet!

 • Frida skriver:

  Vad roligt! 🙂 Är det Elias eller Dennis? Alldeles oavsett var det två supertrevliga killar som knackade på dörren i söndags morse. Och de var väldigt flexibla när jag ändrade några av måtten i sista stund… he he. Sådant man uppskattar som ambivalent kund.

 • Sofie skriver:

  Va roligt att höra :)) dom är så duktiga båda två! Dennis är min sambo! Hoppas du blir nöjd med nya köket. Vi är också i köptankar så jag ser fram emot att se dig uppdatera, och bli inspirerad!

 • Axel skriver:

  Dessa hemmet-objekt. Lika oinspirerande och ensidigt varenda gång. Ta 10% från varje lägenhets inredning från de 10 senaste veckorna och slå ihop så är nästa veckas objekt redan klart.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.