Annons

Sponsrat inlägg: Julerbjudande från Daniel Wellington

Just nu får alla som köper en klocka + ett Cuff-armband eller klockarmband 10% rabatt samt en fin paketinslagning hos Daniel Wellington. När man använder koden TRENDENSER i kassan får man ytterligare 15% rabatt utöver det. Summa kardemumma ger det en väldigt bra deal på 10% + 15% rabatt! Det finns en mängd fina modeller att välja mellan och olika armband därtill. Min favorit på damsidan är Durham med vit urtavla och silverdetaljer. Tidlös och klassisk. För herrar tycker jag att nyheten Sheffiled med svart urtavla är stilig. Bra sista-minuten-julklappstips! För att få hem produkterna innan julafton måste du lägga din order senast 21/12. Klicka här för att beställa
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se och frilagda bilder från DW
 
* Inlägget presenteras i samarbete med Daniel Wellington

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Oj vilket bra erbjudande – tusen tack!

 • A skriver:

  Snygga klockor ?? Bra julklappstips!

 • Anna R skriver:

  Snyggt!

 • Emelie skriver:

  Men så kan man ju inte räkna. Totalrabatten blir ju 23,5%. Fina klockor iaf.

 • Claudia skriver:

  Hej! Tyvärr verkar det inte funka att ha två kampanjkoder – så antingen får man köpa med 10% eller med din rabattkod på 15…. 🙁

 • Frida skriver:

  Claudia: 10% dras automatiskt av på deras hemsida när man går in på ”giftsets” och väljer 1 klocka och 1 klockarmband/1 Cuff. I checkout skriver man sen in koden TRENDENSER och får ytterligare 15% rabatt! Så det ska funka utan att du behöver skriva in två koder alltså.

 • Madeleine skriver:

  Vilken tur att min bror önskade sig Daniel Wellington i julklapp. Ska köpa direkt

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.