Annons

Instamoments @trendenser

Jag håller i hatten och åker med i livets bergochdalbana som bjudit på en rafflande färd mellan Köpenhamns gourmetrestauranger, kökskaos på hemmaplan och roliga jobbuppdrag den senaste veckan. Instagram Stories slocknar ju efter 24 h men om du missat så kommer här ett smakprov på vad jag har haft för mig!
1) Efter förra veckans minst sagt maxade dagar i den danska huvudstaden (och en ny bekantskap som jag måste berätta mer om senare) är jag taggad på att skriva ihop en Köpenhamnsguide. Min senaste upptäckt på det hållbara temat? Restaurang Relæ. Magiskt god mat.

2) Helgens stora projekt. Bara att fälla in känselspröten och köra. Snart klart!

3) Ligger efter i min rapportering men efter att ha sett årets julbord hos Royal Copenhagen live är detta fortfarande min favorit. Mark Tan FTW.

4) Behind the scenes från ett jobb för Bemz.

5) Föräldrahumor. 

6) Extra spännande helgunderhållning blir det ju när man inte kan husera hemma pga hantverkare. En egen studio kan vara bra att ha – även på söndagar.

7) Hos mig har det varit advent från juni till jul. Nu längtar jag efter att få fira på riktigt!

8) Trendenser & Friends rullar på i bakgrunden. Här är en bild från förra veckans plåtning. Till dags dato har vi sålt nära 200 konsttryck av Anna Elzer Oscarssons tidiga kroki-skisser, så skynda fynda innan de tar slut. 

9) Sist men inte minst. Mitt livs bästa investering. Jag utlovade en FAQ kring att frimura en kamin. Har samlat på mig de frågor som dykt upp sedan i våras men hit me with your questions så kör vi i veckan!

 
Vill du följa mig på Instagram hittar du mig under: @trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Kaminfråga: Vad är det för färg på väggen? Eller är de tapet? Klarar väggen sig från att bli sotig runt kaminen? Vi har satt in samma kamin men funderar på en grå kalklitirfärg för att minska risken för svarta mönster.

 • Anna skriver:

  Vi har en precis likadan kamin, Contura, och vi har eldat i den en hel del under hösten (instämmer – bästa investeringen!). Men det är ett himlans torkande på insidan av glaset, det blir ju sotigt varje gång. Har du några bra tips för att slippa sotet?

 • Vad är det för golvskydd ni har framför? Vi behöver fixa ett till befintliga öppna spisar i vårt nya hus. Hur är det lagt, ovanpå parketten eller nedfräst? Tack!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.