Annons

Hemnetgodis: Kajplats 6 på Liljeholmen

Via JM’s blogg Hitta Hem sprang jag på det här arbetsrummet i en visningslägenhet för Kajplats 6. Några stylingtips att ta med sig om man bor eller ska flytta till en nyproducerad bostad? Satsa på ett stort skrivbord (mindre matbord) på hemmakontoret. Om platsen finns, varför inte? Och våga vända det på tvären och ställa det en bit in i rummet. Notera också kroklisten. Med hjälp av några läderband och träkulor har du alltid favoritmagasinen nära till hands. Fler bilder hittar du HÄR
Fotograf: Sara Medina Lind Styling: Marie Ramse Inredning: LOFTSTHLM Tine Sandberg 

Kategorier:

Kommentarer

 • Lotta skriver:

  Hej! Du råkar inte möjligtvis veta var mattan kommer ifrån?

 • Carin skriver:

  Åh, mattan skulle jag med vilja veta var den kommer från 🙂

 • Line sandberg skriver:

  Mattan kommer från åhlens ?

 • Katja skriver:

  Skulle vilja läsa mer om hållbart, miljö inredning.

 • Annika skriver:

  Vart kommer bordslampan ifrån? Otroligt fint!

 • Marie Ramse skriver:

  @Annika, bordslampan är från Menu Conic table lamp.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.