Annons

Gott nytt år!

Jag sladdar in i sista stund, och ja – bokstavligen snubblar över mållinjen på min målsättning att skriva ett blogginlägg om dagen under 2016. Och jag gör det för att önska er en fin start på 2017. Själv är jag så trött just nu att det var nära att det inte blev något inlägg alls idag. Puh. Jag måste vara snällare mot min gravida kropp nästa år. Men, nyårslöften, ambitioner och förändringar som är på gång lämnar vi till januari. Kom tillbaka så får ni se! Nu tänker jag njuta av årets sista kväll tillsammans med goda vänner, grannar och barn hemma på kvarteret. Gott nytt 2017. Må det bli ditt bästa av år!

Kategorier:

Kommentarer

 • Ninni skriver:

  Gott Nytt År Frida och Tack för året som har gått,
  och ja jag hoppas att nästa år blir ett riktigt bra År!
  Vi ses här nästa år!
  Nyårskramar från Ninni.

 • Lisa S skriver:

  Önskar dig detsamma! Kram Lisa S

 • Katja skriver:

  Gott Nytt År! <3 ses under nästa år!

 • Katja skriver:

  Önskar dig detsamma! <3

 • Amanda skriver:

  Fantastiskt år av gratis högkvalitativ läsning – tack!! Men, varje dag behövs inte, ta hand om dig och inget stress! Gott nytt! 🙂

 • Anna skriver:

  Tack för ett fint bloggår och regelbundna söndagssummeringar i ur och skur. Önskar dig en vilsam vecka!

 • Annika skriver:

  Gott nytt år! Tack för en jättefin blogg!

 • Kristina B skriver:

  God fortsättning och tack för 2016!

 • Kristina skriver:

  God fortsättning och tack för 2016!

 • Birgitta skriver:

  Tack för en fin blogg som j följt ett tag! Du har en säker stilren smak som j gillar och att du dessutom är en norrlandstjej med sunda och bra värderingar och med god självinsikt gör det ännu mer trovärdigt! Du belyser även viktiga frågor kring hur vi lever och konsumerar, vilket j hoppas kan inspirera människor att börja tänka mer på vad som är viktigt i livet! Du visar att man kan förena god, vacker design med ett gott varmt familjeliv! Önskar dig ett riktigt spännande 2017! Mvh Birgitta

 • FREEDOMtravel skriver:

  Ett riktigt Gott Nytt år önskar vi från FREEDOMtravel!!!

 • Resfredag skriver:

  Men huuur har jag missat "gravida kropp"!? Grattis till er! Och gott nytt 2017.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.