Annons

Dagens kontor – Be a warrior not a worrier

Idag jobbar jag hemifrån för att kunna ta emot en leverans av 835 kg ekgolv som ska komma ”någon gång mellan kl 8-16”. Man kan inte annat än avundas budfirmornas lösa boliner. Men, men. Jag passar på att arbeta från hemmakontoret, ta telefonintervjuer och mutar mig själv med min favoritchoklad medan jag jobbar undan lite administration inför julhelgerna. Fick den här fina anteckningsboken av Sofi och Bookbinders design och tänker att det ska bli mitt motto för nästa år. Om inte annat för att de senaste veckornas renovering på hemmaplan verkligen har lett det citatet i bevis. Med rätt inställning och hjälpsamma människor i sin omgivning kan man lösa det mesta, allt från VVS:are med 53 minuters varsel (tack än en gång Ola!) till golvläggare på mindre än 24 timmar (tack svärfar). Så, bättre att kriga på mot sina mål än ödsla tid på att oroa sig i onödan. Håll nu tummarna för att de sista bitarna faller på plats så har vi rott i mål mina husrelaterade nyårslöften innan jul. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sanna skriver:

  Bra motto! Precis vad jag behövde höra idag…

 • Bengt skriver:

  Snart måste det väl komma ett fraktföretag som kan säga exakt när de kommer. Då kan de andra gå och gömma sig. 🙂

 • Annika skriver:

  Kan du inte berätta vad du köpt för ekgolv. Funderar på massivt ekgolv i vårt kök.

 • Nathalie skriver:

  Hej Frida
  Vill oxå gärna veta vad du beställt för golv?
  Vitaliserat? Märke?

 • Annika/Resfredag skriver:

  Heja, heja! Finfint motto att sträva efter.

 • Julia skriver:

  Vad kul med nytt golv! Blev det från Kährs?

 • Karin skriver:

  Hej. Får man fråga vart du köpt ditt mobilskal?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.