Annons

Veckans söndagssummering v 47 – 2016

Glad första advent hörrni! Här kommer en summering av de största inredningsnyheterna och snackisarna som passerat revy under de gångna veckan. Hoppas ni hittar något ni gillar. 
Kinfolk har flyttat sitt huvudkontor från Portland till Köpenhamn och den nya inredningen signerad Norm Architects har snurrat bloggvarvet runt i veckan. 

Och nya doftljuset Overrose (kopia på Byredo?) har fått mycket uppmärksamhet i veckan.

”Ännu en kokbok” har haft lanseringspartaj. Kul koncept av inredningsbutiken Asplund + PA & Company. Den åker upp på min julönskelista till Tomten. 

2017 är tydligen ormens år, vilket har inspirerat Filippa K till den nya designen för Rörstrand. Att ormskinn för tillfället råkar vara rätt i tiden gör förstås sitt till. Lanserars i två färger, rosa och svart.
Korbo har också fått fin spridning på sin nya bilder på den höga modellen med tvättkorgsinsats. 
Fab Goose fina pappersträd har också tagit en piruett i bloggvärlden den gångna veckan. Med all rätt. Så himmelens fina. Pressbilderna likaså. Två tummar upp från mig!
 
Notiser
– Designonline får ny VD
– Ett nytt inredningsshowroom med namnet These Affairs öppnar i Stockholm 
Årets vinnare i Design S-priset har korats
– Note Design Studio får ny VD i Jannice Johansson Steijner
– Black Friday nyhetsmailen har stått som spön i backen. Så befriande då med dem som vågar gå emot strömmen och satsa på en Green Friday istället. Heja Olsson Gerthel!

 
Själv blev jag nyfiken på pressreleasen från Our Greenery som kom häromdagen. Ett nytt sätt att odla hemma, utan jord. Kolla in deras nyhet HÄR! Veckans mest ombloggade Hemnet-objekt då? Denna paradvåning som ligger ute till salu via Entrance Mäkleri. Njut av de bilderna HÄR och ha en fin söndag!
Foto: Kinfolk, Overrose, Asplund, Filippa K, Korbo, Fab Goose, Entrance Mäkleri

Kommentarer

 • Vilka jättefina pappersgranar, inspirerande instagram också! Jag som gillar det gröna tycker ju givetvis att det är kul att alla kan odla även på liten yta men undrar hur det funkar under vinter och höst utan tilläggsbelysning?

 • Piicha skriver:

  Oh vilket fint kök! Skitsnygg arbetsbänk. 🙂

 • Anna skriver:

  Hej! Skulle gärna vilja veta vad taklampan på Kinfolks huvudkontor om du vet det, tack på förhand! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.