Annons

Sponsormärkt inlägg: Trivselhus

Trivselhus är en av de största hustillverkarna i Sverige och del av skogskoncernen Södra. Deras hus byggs i en småländsk fabrik och uppförs med totalentreprenad. Under 2016 uppförde de ungefär 500 bostäder vilket gör dem till en av de största aktörerna i branschen. Det gör mig därför så otroligt glad att de också är en av de hustillverkare som satsar allra mest på hållbarhetsfrågor. Inte bara i fråga om naturliga material, utan med hänsyn till hela produktions och användarledet. Trivselhus gör just nu en stor översyn av tillverkning, produktionssätt, spill, energiförbrukning, transporter och design som ska underlätta en mer hållbar livsstil för dig och mig. Dessutom ritar de hus för alla stilar, så möjligheterna till att bygga miljövänligt ska inte sitta i smaken eller estetiken. Om du vill veta mer om deras filosofi och husalternativ kan du hitta mer information HÄR på Trivselhus hemsida. Och glöm inte att hålla utkik på bloggen kommande veckor. Vi har nämligen spännande projekt på gång. Hurra!

Foto: pressilder

* Inlägget presenteras i samarbete med Trivselhus

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Intressant, så de slutar alltså att helt använda gipsskivor invändigt? Väljer de limträskivor eller vilket miljövänligt material väljer Trivselhus framöver?
  Maria

 • Sarah skriver:

  Superfina hus! Trevlig kväll!

 • Marie skriver:

  Lätt snyggaste husen av alla! Skulle vi bygga nytt hade jag lätt valt Trivselhus!

 • Carl skriver:

  Det andra huset är verkligt slående likt ett jag såg på Grand Designs för någon vecka sedan

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.