Annons

Instamoments @trendenser

Jag försöker hålla ett jämnt tempo med bilder även på Instagram och via Instagram stories, med en lite annan vinkel än på bloggen. Ibland har man ju inte systemkameran med sig (eller ens plats för den) och då är ju mobilkameran ett väldigt smidigt alternativ. För er som missat mina förehavanden med den de senaste dagarna kommer en summering här. Vill du följa mig finns jag på @trendenser 
1) Alla pratar om snö. Jag undrar, var är den? Kungsbackaskogen idag kl 12.30
2) Svart kaffe från termos och surdegsbullar på en bänk i solen. Helgnjut!
3) En annan slags lördagslyx. Förra helgen bakade jag svamppizza med rostade nötter i samarbete med Västerbottens Ost. Missa inte alla fina rabattkoder, tips och tävlingar jag bjuder på via Instagram, tillsammans med olika samarbetspartners och sponsorer! 
4) Nystädad studio. Efter veckor av kartongkaos var det skönt att slippa vada fram till skrivbordet.
5) En kompis frågade mig om tonen bloggarna emellan har hårdnat den senaste tiden. Förmodligen. När till och med läsarna noterar verbala tjyvnyp och subtila pikar mellan raderna så är det väl så. En himla trist utveckling tycker jag. Erika Cook summerar min syn på saken bättre än jag själv. ”I’m not interested in competing with anyone, I hope we all make it”
6) Något jag däremot vill är att ständigt utmana mig själv. I schemat på temat? Flera filminspelningar…
7) ..nya kollegor och nypa-sig-i-armen-roliga uppdrag som egentligen känns skitläskiga. Kbk!
8) I torsdags packade vi första leveransen av Trendenser & Friends senaste kollektion. Hundratals beställningar av konsttrycken har redan trillat in. Så otroligt roligt. Tack!
9) Sist men inte minst måste jag rekommendera Sofis nya app om du liksom jag behöver ett snabbt råd. En smart lösning som hjälpte mig välja kakel i veckan. Vill du testa kan du ladda hem appen gratis HÄR!

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.