Annons

Hemnetgodis Prinsgatan 6 A

Jag fastnade för den här lägenheten på omtyckta Prinsgatan i Göteborg. Inte bara för att de har Trendenser & Friends konst på väggarna utan för att det finns en fullt fungerande kakelugn, balkong med utsikt mot Oskar Fredriks kyrka och himla vackra golv på det. Några tips att ta med sig, oavsett om man bor i sekelskifte eller ej? Att det är fint att mixa nya och gamla möbler. Att en anslagstavla i köket är finare än att hänga notiser med magneter på kylskåpsdörren och att en svag pigmentering ger mer liv åt väggarna!
Foto: Alvhem.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ninni skriver:

  Så vacker Lägenhet och läge. Att inreda med både gamla och nya möbler, belysning är det som gör ett hem levande…för mig.
  Att se en historia i sitt hem och inte en miljö från en möbelbutik, eller bara efter vad som är trendigt i varenda detalj och rum.
  Jag är såå trött på övermöblerade hem med mässing, men det är min känsla och en annan kan känna glädje i det.
  Varma Kramar från Ninni.

 • Fru K skriver:

  Åh vilka härliga väggfärger! Så fint men ack så svårt att hitta rätt. Har snart halva väggen här hemma målad med olika färgprover…

 • Hans skriver:

  Jättefin lägenhet men jag undrar ändå hur mycket som är deras egna inredningsdetaljer och möbler! Synd att det är plåtfasad på innegården ?

 • Lisa skriver:

  Åh så himla fint! 🙂

 • sandra skriver:

  Har du tillgång till färgkoderna på väggarna? så fina!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.