Annons

Hemnetgodis på Bergsgatan i Stockholm

Även om inredningen är alldeles för mörk för min personliga smak så har den här lägenheten på Bergsgatan en del spännande bildvinklar, och inte minst alla rätt i dagens trendbingo (framförallt på de foton jag inte visar). Var tid har ju sin stil och jag kan inte låta bli att undra, är det såhär vi kommer blicka tillbaka på 2016? Grå väggar. Mörkmålade tak. Marmor. Soffbord i glas. Sammetsmöbler. Kaktusar. Skulpturala lampor, gärna med frostade kupor i vitt glas. Och mjuka stora mattor. Vad tror du? 
Foto: Kronfoto för Svenskfast

Kategorier:

Kommentarer

 • H skriver:

  Wow, fint 🙂

 • Veronica skriver:

  Japp så kommer jag minnas det! Och mässing! ?

 • J skriver:

  Vet inte om mörkmålade tak känns superrepresentativt, snarare väldigt ovanligt.

 • Chatrine skriver:

  Japp, jag tror att det är så vi kommer minnas bilderna från 2016. Däremot tror jag att det är ganska få som har inrett sina hem så. Vi är ju generellt försiktiga och tittar man på tex instagrambilder från inredningsintresserade så är det fortfarande mycket vitt. Känns som om det är mer proffsinredare som går åt den mörkare inredningen. Jag är visserligen ingen proffsinredare (även om jag driver möbelföretag) men jag älskar den mörka ombonade inredningen men har inte fått in den helt hemma. När man bor i en gammal gästgivargård från 1700talet får man skynda långsamt med trender 🙂

 • Karina skriver:

  Marmor kommer man tänka på från 2016 tror jag.. Det är ju verkligen marmor i 90% av alla lägenheter i innerstan i Stockholm känns de som. 🙂

 • Katarina skriver:

  Jo det är det säkert eftersom det är vad de flesta inredningsbloggare gillar just nu. Men så tråkigt det är! Hela livet framlevs liksom i svart-vitt eller grågrågrågrå. Det finns ju färger att mjuka upp eller pigga upp med, jag hoppas på mer färg snart!

 • Emelie skriver:

  Fast oj vad svårt att se vad bilderna föreställde tyckte jag!

 • Ja, framförallt är det så vi kommmer att minnas 2016 på hemnet. Jag kallar det Lotta Agaton 2.0. Det hela har ju om möjligt tagit fart sedan hon visade sitt hem i residence. Lotta är ju fantastiskt duktig, så det är verkligen inte det jag menar. Men Lottas tidigare stajliststil kopierades av a l l a. Och nu verkar hela den ängsliga svenska inredningsbranschen apa efter igen. Jag tycker det är trist att se detta precis överallt.
  Trevlig helg och resa

 • Anna skriver:

  Har du sett det här fina huset på Ingarö? Snubblade över när jag slösurfade igår. Vilket drömställe, och nog är det fortfarande ljust och fräscht precis som "vanligt" folk fortfarande efterfrågar?
  https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-ingaro-varmdo-kommun-golfvagen-12a-10430856

 • Mikael skriver:

  Tråkigt att de adderat fejk stuckatur och speglar kring fönstren.

 • t-anna skriver:

  Jag tycker mörka väggar är snyggt MEN mycket svårare att fotografera än vita/ljusa, speciellt om man bara har en mobilkamera, det kan vara därför de inte syns lik mycket på insta (jag målade mitt sovrum mörkt mörkt grönt i februari, men har fortfarande inga bilder som inte är detaljbilder.)
  Tyvärr tror jag du har rätt om marmorn, alla har den och jag avskyr det, tycker det ser vräkigt ut och blir konstant irriterad av tanken på vilket opraktiskt material det är för ytor.

 • Jan skriver:

  Jättefint!
  Snubblade in på denna lägenhet idag. Inte lika mörk och riktigt fin!
  https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-hammarby-sjostad-stockholms-kommun-hammarby-alle-55b-10486717

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.