Annons

Dukningstips till advent

Man kanske kan tro att jag (som jobbar med inredning och dukningar till vardags) är den i min bekantskapskret som bjuder på de allra mest avancerade mottagningarna när jag bjuder hem vänner privat. Men icket. Kanske just på grund av att jag jobbar med sådant hela dagarna, så håller jag mig gärna till okomplicerade lösningar hemma. Mitt bästa tips på det enklare temat, såhär inför advent? Köp oblekta snören, knipsa av lite granris och knyt runt servetterna. Blir extra fint mot en mörk linneduk tycker jag. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Caroline skriver:

  Bra, älskar enkla lösningar!! Kram C

 • Så fint! Det enkle er det beste 🙂 Hvor er de fine serviettene fra?
  Fin adventshelg til deg!
  Mvh Therese

 • Iza skriver:

  Så snyggt!!

 • Så himla fint Frida, och din tröja ser superskön ut, var hittar man den?
  Önskar dig en riktigt fin 1:a Advent.
  Kram Anette

 • Estela skriver:

  Jätte fint dukat.

 • Lina skriver:

  Sjukt fint, precis de färger jag vill ha till jul:)

 • Anonym skriver:

  Jag blev så inspirerad av din dukning att jag gjorde nåt liknande till kvällens julbord med jobbet. Dock hade jag inga linneservetter utan tog vanliga pappersservetter. Det får duga 🙂 Vart hittar man förresten de mest prisvärda linneservetterna eller i annat tyg? Kram!

 • Åh så fint! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.