Annons

Dagens kontor

Just nu befinner jag mig i Danmark och har slagit upp ett temporärt kontor i lobbyn på Hotell SP34 för att svara undan på mail och blogga innan dagens agenda tar vid. På pluskontot? Vi hade ett väldigt roligt event om fotografering i studion igår tillsammans med Canon och Scandinavianphoto, jag har köpt ett nytt objektiv och om 5 minuter ska jag hoppa på en cykel och ta mig iväg på en efterlängtad pressvisning med Royal Copenhagen och därefter väntar ett studiebesök på Kinfolks huvudkontor. Nypa-sig-i armen-känsla på det. Att jag har lyxen att få ha detta som jobb. På minussidan? Min assistent och högra hand fick en allergichock av jordnötter igår kväll under min föreläsning och åkte in akut på sjukhus för att få adrenalin och dropp. Jag har varit utom mig av oro. Hon är på bättringsvägen nu, tack och lov, men för mig blev det ett bryskt wakeup call om hur snabbt saker och ting kan förändras och en sömnlös natt med många långa funderingar över hur tacksam jag är för de människor jag arbetar med dagligen och hur mycket de betyder för mig både i stort och smått. Viktigt att komma ihåg när livet rusar på i 110 km/h. Nu väntar Köpenhamn för en något decimerad skara från Team Trendenser! Krya på dig Sofie, vi kommer sakna dig. 

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Men Frida!!
  Vad är det säger??!!!
  Fyyyy så hemskt!
  Och detta hände efter allt vårt prat om mina allergier i går!
  Stackars Sofie!
  Kramar till dig om du ser detta <3
  Och Frida.. ta det lugnt i Köpenhamn, njut och ha det så mysigt.
  Kram!

 • Bodil fotograf skriver:

  Sofie- jag skriver under Marias- kramar till dig om du ser det här! <3 Så himla otäckt! Jag hoppas att du mår bättre nu.

 • Johanna skriver:

  Hej, så tråkigt höra om Sofie, hoppas verkligen hon blir bättre å återhämtar sig snabbt!! Känns fantastiskt ytligt att ställa denna fråga, precis som du skriver, livet kan ändras på bara en sekund, .. men de där fina stolarna på bilden, vet du vart de är ifrån? Vi har letat sååå länge ftr stolar till vårt funkishus å är trött på sjuan, myran, y å allt vad de heter…
  Kram Johanna

 • Pontus skriver:

  Vilka fantastiska stolar. Vilka är det?

 • Nadia Kaplan skriver:

  Beautiful 🙂

 • Lisa S skriver:

  Usch så hemskt. Hoppas hon mår bättre. Visst kan det ändras! Därför är det viktigt att leva i nuet o vara tacksam för det man har! Min syster är barnläkare så man hör ju en del saker! Kram Lisa S

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.