Annons

Sponsrat inlägg: Tre inredningsförslag + 25% rabatt på Ellos

I torsdags var jag på Mall of Scandinavia i Stockholm och gjorde personliga inredningskonsultationer i Ellos butik. Jag tog fram moodboards och förslag på inköpslistor utifrån kundernas olika inredningsproblem och hjälpte till att skissa på allt från köksinredning med eklektisk bistrokänsla till neutrala barnrum åt nyblivna småbarnsföräldrar. Kanske kan mina kollage inspirera även dig? Just nu får du 25% på ett helt köp med rabattkoden: 345444 i Ellos webbshop. Hoppas du hittar något du gillar!
HOTELLKÄNSLA I SOVRUMMET
Uppdraget?
 Förvandla ett sovrum från kritvitt till sober hotellkänsla utan att måla om.
Lösningen? Ladda på med textilier för att skapa en mer ombonad look. Välj en takhängd gardinskena och var generös med gardinlängder. Undvik vitt utan satsa istället på greige sängkläder i sval bomullschambrey. Rulla ut en rejäl ryamatta och gå för nätta sängbord i art deco stil, med matchande sänglampor. Ett stilleben med dina finaste parfymer på ett marmorfat sätter inte bara hotellkänslan på plats utan underlättar även dina morgonritualer. 
 
EKLEKTISKT BISTROKÖK 
Uppdraget?
Skapa värme och en ”eklektisk” bistrokänsla i ett nybyggt kök med ett vitt bord.
Lösningen? Lägg ut en härligt blå linneduk på bordet. Byt till trästolar för att få in värme. Om möjligt, tapetsera med en stormönstrad blå blomtapet på en vägg. Häng en bistrolampa över matplatsen och samla stilleben på köksbänken med skärbrädor, kryddväxter och den här smarta äppelskalaren. Fira med att baka en paj i den här snygga emaljerade pajformen! Och duka med blå tygservetter
 
MYSIGARE BARNRUM
Uppdraget? Inreda ett grått barnrum i ett nybyggt hus
Lösningen? Gör ett mysig läshörna med en sänghimmel och en mjuk madrass på golvet. Det dämpar akustiken och fyller ut rum som annars kanske känns tomma och kala. Se till att få upp leksaker och detaljer på väggarna, en konsolhylla är superbra både för fina prydnadssaker och färgglada barnböcker. Häng vimplar i taket och häng upp en ljusslinga i ett hörn för att få in en mysbelsning utöver taklampan. Mjuka förvaringskorgar som sväljer många leksaker kan antingen stå på golvet eller hängas på krokar i låg höjd så når barnen att städa själva. 
 

Villkor för rabattkoden: Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. midnatt söndag 2016-10-30. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt” .

 
* Inlägget presenteras i samarbete med Ellos och innehåller adlinks/ spårningslänkar

Kommentarer

 • SofiaS skriver:

  Hej Frida!
  Här kommer ett tips till bloggen. Jag vet att många saknar Molger badkarshylla som utgått ur Ikeas sortiment. Nu finns det en nästan identisk att köpa från Clas Ohlson. Vi köpte en idag. Tack för en inspirerande blogg!
  https://www.clasohlson.com/se/Badkarshylla-bambu/44-2227

 • Annie skriver:

  Hej! Rolig idé. Har länge tänkt att det vore kul om läsare kunde skicka en bild från sitt hem med en specifik frågeställning, t.ex. vilket soffbord som skulle passa, så kunde man få t.ex. tre soffbord förslag av dig. Skulle kanske uppskattas!

 • Fia skriver:

  Kul koncept och fin inspo! Är själv i behov av idéer, kanske du eller någon läsare sitter på lösningen? Ska flytta till nyproduktion och har vita Myranstolar som letar bordspartner. Vitt känns så himla sterilt i nyproduktion (vitt kök, vita väggar) så funderar på träbord, helst något äldre. Tänker att det skulle tillföra lite välbehövlig värme. I övrigt har vi rätt clean inredning, mycket ljust, designklassiker etc. Vad tror ni? Eller andra idéer på matbord?

 • Linda skriver:

  Ser gärna fler blogginlägg om inredning till barnrum!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.