Annons

Sponsrat inlägg: Snygga garderobsdörrar från ELFA

I samarbete med Elfa har jag fått möjlighet att som första bloggare visa deras nya samarbete med formgivaren Hanna Werning. Hon har designat en ny kollektion skjutdörrar, Linear, som finns i 6 olika utföranden: plain, spegel och i fyra mönster. Detta så att du kan ge din platsbyggda garderob en extra skräddad känsla. Alla mönster är inspirerade av Elfas historia och är subtilt inlagda på dörrarna i form av en relief.  I filmen kan ni se mer om vad som inspirerat Hanna och hur hon arbetat för att skapa den nya designen. På bilderna nedan ser ni mönstren ”gravity” respektive ”mimic”. Mer info hittar du HÄR!

Foto: pressbilder 
 
* Inlägget presenteras i samarbete med Elfa

Kommentarer

 • blandare rostfri skriver:

  Stiligt inrätt!

 • Annika skriver:

  I need this!

 • Så snyggt!
  Precis vad som skulle kunna hjälpa mig att få till en bättre garderobslösning än vår nuvarande och lite mer walk-in-closet känsla, kanske? för det finns det nämligen inte tillräckligt med utrymme för.
  Inredningshjälpen/Anette

 • Anna skriver:

  Så himla snyggt!! 🙂

 • Frida skriver:

  Vad är det för stol i bild 2? Kan man hitta den någonstans?

 • Fanny skriver:

  Men åh så snyggt och stilrent!
  Elfa är grymma på lösningar som denna och dessutom så sjukt praktiskt. Kommer med stor sannolikhet använda oss av dessa, när vi byggt ut huset och därmed ska inreda en platsbyggd garderob.
  Önskar dig en fin dag! ♥

 • Trendenser skriver:

  Stolen heter Piña från Magis

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.