Annons

Sponsrat inlägg: SMD Design

Ett av veckans jobbuppdrag var att fotografera nya bilder på SMD Designs fina krukor Tivoli (formgivna av Stina Sandwall och Nina Jobs) som finns i flera olika storlekar och färger. De är svensktillverkade i egen fabrik. Mina personliga favoriter blev de vita och grå med rejäla handtag som gör dem lätta att flytta runt och som kan användas både för växter, som tidningskorgar, vedförvaring eller samlingsplats för barnens leksaker. Dessutom kan man även ha dem utomhus och jag skulle kunna tänka mig en grupp i olika höjder på terassen nästa sommar! Visst är de fina? Nedan ser du delar av resultatet från veckans plåtningsjobb och mer information om mått och storlekar hittar du HÄR!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se
 
* Inlägget presenteras i samarbete med SMD och innehåller spårningslänkar

Kommentarer

 • De är så himla fina, älskar de vita, och dina bilder förhöjer verkligen den känslan ytterligare!!
  Kram
  Anette

 • Hannah skriver:

  Hittar inte den låga gråa krukan med handtag någonstans. Vet du om det är en nyhet som inte finns till salu än eller om det är någon webbshop som säljer den?

 • Hannah skriver:

  Fina bilder btw!!!

 • Melvin skriver:

  Hej, Snygg blogg, den är jätte snygg med snygga bilder. hejar på dig! 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.