Annons

Präglingsfeber?

Anteckningsboken med personlig prägling som jag visade på bloggen häromveckan tog verkligen skruv och förutom en mängd frågor på mail / i kommentarsfältet har jag sett många som gjort samma lika. Kul! Det var inget sponsrat inlägg alls, men bra idéer är ju till för att spridas. En annan grej på samma tema som jag får otroligt många frågor om är mitt svarta passfodral med initialer som jag också använder som plånbok och som därmed också skymtat i bild på instagram och i bloggen. Så jag tänkte att det var lika bra att svara på var jag köpt det i ett blogginlägg så att alla kan se. Det är ingen sponsorgåva, även om jag har förstått att The Case Factory samarbetar med många modebloggar. Jag gick till butiken på Nybrogatan i Stockholm och köpte ett passfodral i svart skinn och beställde sedan en prägling med mina initialer, och det var klart på en timme. Vet inte om det går att beställa på distans men annars en perfekt grej som man kan fixa mellan möten om man har ett jobbärende i Stockholm eller är där på besök över en helg. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Tack för tipset Frida, ett sådant ska jag önska mig julklapp!
  Kram
  Anette

 • Hanna skriver:

  Jag kan tipsa om Mon Purse, som gör fantastiskt fina läderaccessoarer till bra priser. Du kan välja skinn, färg och monogram på alla produkter. Jag har spenderat timmar på hemsidan och designat och funderat innan jag äntligen kunde bestämma mig för ett passfodral och matchande sminknecessärer till min jobbväska.
  http://www.monpurse.com

 • Jenny skriver:

  Fint tips! Men vad är för snyggt i brunt som skymtar bakom?

 • Fanny skriver:

  SÅ snyggt ju! Måste jag kolla in… ses på onsdag Frida! Kram

 • Mia skriver:

  Jag undrar också över den bruna läderboken. Vill minnas att jag sett den på NK i Sthlm, men vad är det för märke?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.