Annons

Min dag i bilder

Jag brukar inte blogga om vad jag sysslar med på jobbet men förstod att förra veckans inlägg om en ”dag på kontoret” var uppskattat, så jag kör en favorit i repris. Såhär kan också ett arbetsdygn i Trendenser AB se ut. De senaste 24 timmarna har jag varit i Malmö. Åkte ner i måndags morse för ett jobbmöte med Mija Kinning och en föreläsning/paneldebatt för Fastighetsbyrån och Swedbank på Malmö Live senare på kvällen. Det var publikrekord med fler än 400 personer på plats, massor av roliga frågor efteråt och efterföljande middag i Skybaren tillsammans med arrangörerna och två kompisar till mig. Så himla kul! Imorse klev jag upp med solen. Åt hotellfrukost i sängen medan jag såg stan vakna till liv (från mitt rum på 22 våningen!) och gjorde viktiga val till ett köksprojekt. Sen hoppade jag på ett tidigt tåg tillbaka till Göteborg med en gigantisk blombukett i famnen (tack Malin!) och ägnade eftermiddagen åt att hänga upp en ohemul mängd ljusslingor i taket på Lilla Spinneriet tillsammans med min assistent Sofie. Det har jag tyvärr inga bra bilder på, men imorgon har vi bjudit in ett härligt gäng till en Skördefest så foton kommer. Stay tuned!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa S skriver:

  Hade så gärna velat se/höra dig när du var här! Vilken miss. Var kommer det vackra köks handtaget från? Kram Lisa S

 • Anna skriver:

  Tack för en proffsig och inspirerande föreläsning! Finns det möjlighet att ta del av din presentation nu i efterhand? Var svårt att fotografera av skärmarna och jag satt dessutom med min lille son i famnen och kunde således inte göra några minnesanteckningar. /Anna

 • Malin Stoltz skriver:

  Tack än en gång för en inspirerande föreläsning grymma goa Frida! Härligt att vi även hann gästa skybaren för lite updates & snickesnack därefter. Stor kram från Malmö

 • Rebecka skriver:

  Ser ut som riktigt fina val till köksprojektet! Hoppas på att få se mer bilder vad det lider.

 • Madelene skriver:

  Åh Malmö är en helt underbar stad!
  Har en fråga som rör ngt helt annat nämligen sänglakan. Ska investera i nytt bäddset men vill ha bra kvalitet och utan en massa gifter, har du några tips (är inget fan av linnelakan så föredrar bomull..)?
  Ha en bra dag/ Madelene

 • Annika skriver:

  Hej Frida!
  Fastnade för dina val till köket! Berätta gärna mer, var hittar man handtagen, golvet (?) etc.
  Tack för en bra, inspirerande blogg!

 • Hannah skriver:

  Köket ???? Älskar vitt så vill veta mer. Känns befriande i en tid när alla väljer mörkt. Var kommer handtaget ifrån?

 • Caroline skriver:

  Åh Frida, hade verkligen varit kul att höra dig föreläsa. Blir så peppad! Har precis själv startat upp som frilans och du och dina svenska kollegor ären enorm inspiration för mig. Om du snart kommer till Köpenhamn så skriv, vill gärna bjuda på en lunch i denna härliga stad:-) Ha en fortsat fin vecka, Kram Caroline

 • Stoffe skriver:

  Hej Frida,
  Fina handtag. Hade tidigare liknande från Ballingslöv (mörkare läder). Varifrån kommer dessa?
  Tack på förhand och tack för en bra blogg.
  /Stoffe

 • Sofie L skriver:

  Superkul att få ta del av!! 🙂

 • Ingrid skriver:

  Vad är det för träslag du visar på bilden från köksprojektet? Ser snyggt ut

 • Bella skriver:

  Ser ut att bli ett riktigt fint köksprojekt. Skulle gärna bli glad för lite tips om att välja golv..haha. Skulle gärna vilja att hemmet ska se sådär harmoniskt ut utan att man ser massa olika "rutor" alltså golven. Vi har nämligen så hemma nu och ska börja byta ut golv i hall, kontor o vardagsrum. Har du några bra tips att tänka på? Googlat mig sönder nu känns det som och blir bara mer förvirrad..:)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.