Annons

Instaweek @trendenser

De senaste veckorna har gått i ett med nya roliga jobbuppdrag och fullbokat schema. På instagram kan du följa med mig via min mobil och få lite mer inblick i vad jag håller på med om dagarna, plus grymma erbjudanden och rabattkoder. Missa inte! Vill du följa kan du göra det via @trendenser
1) Jag känner sällan igen mig i nidbilden av bloggare som äter kardemummabullar och hänger på café, men plötsligt händer det. En planeringsdag på stan med rekvisitainköp och ärenden är ju faktiskt inte helt fel. 
2) Garderobsrensning á la @sakerstil. Sommarplaggen sorterades skoningslöst i S-högar (spara, skänka, sälja slänga). Och detta fick stanna kvar!
3) Snart är det dags för lansering av Trendenser & Friends nästa projekt som dragit ut på tiden på grund av feltryck och inramningsledtider. Håll utkik! 
4) Sådant som händer när gymmet ligger vägg i vägg med Blomsterlandet (som hade 50% REA på uteväxter under helgen)? Att man kommer hem från träningspasset med en Buxbomsboll XXXXL som äter upp halva skuffen på bilen. Inget konstigt i det. 
5) SANT! Note to self och alla andra. Be kind. And patient. 
6) Medan jag skrev ihop den senaste söndagssummeringen budade jag hem Carl Hammouds Triangle från Bukowskis. Ett motiv som förföljt mig länge. Lyckan!
7) Snapshot från dagens arbetsfrukost hemma hos mig, med Mija Kinning besök. Ett nypa-sig-i-armen-dröm-projekt är på G!
8) Inte lika drömmigt. När man kommer hem och upptäcker att någon slaktat ens högt ärade Martin Margiela Russian Dolls i tron att de är öh… leksaker? AJABAJA!!
9) Piteå, Växjö, Stockholm, Göteborg… och på måndag Malmö! Föreläsningsdags igen. Den här hösten slår jag rekord i antal framföranden. Hoppas vi ses på Malmö Live nästa vecka!
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa S skriver:

  Hej! Har missat att du är i Malmö! Har man ngn chans att få biljett? Kram Lisa S

 • Viktoria skriver:

  Vore kul med mer information om detta.

 • Anna-Lena skriver:

  Skulle så gärna höra dig föreläsa! Hoppas någon arrangör här i Finland bokar dig snart! 🙂

 • Helena skriver:

  Nyhetstips till dig! Deisgners revolt får betala dyrt…
  https://www.svt.se/kultur/kopierade-designmobler-doms-till-fangelse

 • Elise skriver:

  Så himla fina bilder! Blir alltid så inspirerad här inne! 🙂

 • Cissela skriver:

  Projektet med Mija Kinning låter spännande ????

 • Alexandra skriver:

  Hej Frida,
  Har din föreläsning redan ägt rum i Stockholm? Om inte var köper man och bokar biljetter? Vore så intressant att gå och lyssna.
  Med vänliga hälsningar
  Alexandra

 • nina skriver:

  Hej
  Kul att du kommer till Malmö nästa vecka. Glöm inte besöka Malmös bästa fiskrestaurang JohanP!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.