Annons

Hemnetgodis på Klara västra kyrkogata

Mäklaren ESNY spar inte på krutet när de lanserar Sveriges första lägenheter med full hotellservice. Beställ upp frukost, lunch eller middag. Få hjälp med parkering, tvätt och och städning. Ta hissen ner till gymmet eller låna någon av fastighetens lokaler när du vill arrangera en större tillställning? Inga problem. Men smakar det så kostar det förstås. Närmare 20 miljoner i det här fallet och så tillkommer månadshyran på 8673 kronor. Bilderna är stylade av Maria Kangärde och hela lägenheten hittar du HÄR
Foto: ESNY 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Tjusigt! Ska bli kul å se hur de går för dem i Gbg 🙂

 • Föll också för denna häromdagen, riktigt fint, och om jag inte har helt fel för mig så har duktiga Pella Hedeby också inrett en av bostäderna där som ska visas upp inom kort och då med danskt tema.
  Kram Anette

 • Katja skriver:

  Hur snyggt som helst, någon som vet var de söta små sängborden kommer ifrån? trevlig kväll!

 • Ekenäs slott skriver:

  Tack, bra tips!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.