Annons

Happy Friday!

Jag är helt slut efter den här veckan och ser så obeskrivligt mycket fram emot när Max har knoppat in och lugnet kommer lägga sig i huset om ett par timmar. Då ska jag tappa upp ett bad och ägna mig åt lite self pampering. Jag som aldrig vinner något kammade nämligen hem första vinsten i en instagramtävling förra veckan och fick ett presentkort att handla valfria skönhetsprodukter för. Valet föll på den här salt-scruben från Maria Åkerberg (som ju tillverkas alldeles nära mig, strax utanför Kungsbacka). Träborsten kommer från Iris hantverk och handduken kommer från Norrgavel, båda låg i goodiebagen vi fick på festen häromdagen. Bra kombo. Nu ska jag klappa ihop datorn och ta helg. Önskar er alla en Happy Friday!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Skönt! M.Å. är mina favoritprodukter! Ha en fin helg!

 • Living by Miriam skriver:

  Åh vad mysigt med bad. MÅ är bara så bra, prova Hair Therapy den är grym.

 • L. skriver:

  Var har du köpt fårskinnet?

 • Cajsa skriver:

  Hej! Jag vill gärna läsa om tips på stor konst, oversized art, vart man kan köpa detta. Man ser så fina pampiga tavlor i olika tidningar men kan sällan klicka hem dom.

 • Annica skriver:

  Den saltskrubben är helt fantastisk, så bra val! Måste köpa en ny nu när min börjar sina.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.