Annons

Happy Friday!

Jag är helt slut efter den här veckan och ser så obeskrivligt mycket fram emot när Max har knoppat in och lugnet kommer lägga sig i huset om ett par timmar. Då ska jag tappa upp ett bad och ägna mig åt lite self pampering. Jag som aldrig vinner något kammade nämligen hem första vinsten i en instagramtävling förra veckan och fick ett presentkort att handla valfria skönhetsprodukter för. Valet föll på den här salt-scruben från Maria Åkerberg (som ju tillverkas alldeles nära mig, strax utanför Kungsbacka). Träborsten kommer från Iris hantverk och handduken kommer från Norrgavel, båda låg i goodiebagen vi fick på festen häromdagen. Bra kombo. Nu ska jag klappa ihop datorn och ta helg. Önskar er alla en Happy Friday!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Skönt! M.Å. är mina favoritprodukter! Ha en fin helg!

 • Living by Miriam skriver:

  Åh vad mysigt med bad. MÅ är bara så bra, prova Hair Therapy den är grym.

 • L. skriver:

  Var har du köpt fårskinnet?

 • Cajsa skriver:

  Hej! Jag vill gärna läsa om tips på stor konst, oversized art, vart man kan köpa detta. Man ser så fina pampiga tavlor i olika tidningar men kan sällan klicka hem dom.

 • Annica skriver:

  Den saltskrubben är helt fantastisk, så bra val! Måste köpa en ny nu när min börjar sina.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *