Annons

Happy Friday!

Tusen tack för all feedback på gårdagens blogginlägg. Det har varit spännande att följa tråden i kommentarsfältet med intressant input. Igår var jag i Stockholm på ett uppdrag och kom hem långt efter midnatt, så idag har jag jobbat hemifrån köksbordet med en kopp kaffe på armlängs avstånd och gjort mitt bästa för att komma ikapp på mailen. Kors i taket men inboxen är så när som tom. Det är ju en utopi för oss som driver eget men jag försöker alltid ta helg med en så lätt inbox som möjligt och för en gångs skull ligger jag i fas. Värt att fira! Nu vankas fish tacos till middag med mangosalsa, guacamole och mängder av koriander. Har ni inte testat det innan så hittar ni bra recept HÄR. Nu är det ju på tok för mörkt för att fota av middagsbordets alla skålar och såser så jag lånade en bild från Hostthetoast. Happy friday på er!
Foto: Hostthetoast

Kategorier:

Kommentarer

  • Cecilia skriver:

    Det är verkligen supergott med fish-tacos. Provat flera olika recept, men det bästa hittills är nog det från Leilas supermat (köket.se) med mango/avokado/koriandersalsa samt lime-aioli! Mums ?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.