Annons

En film från Skördefesten

För  en vecka sedan ordnade jag ju en stor middag på Spinneriet för 45 inredningsbloggare, stylister och instagrammare från Göteborg och jag har ju bara visat dukningsdetaljerna på bloggen, inga bilder från själva festen. Vår fotograf för kvälllen Anna Roström tog dock flera hundra fina bilder så jag klippte ihop några av dem till en rörlig sekvens (tillsammans med mina egna mobilfilmer från eventet) för att ni som inte kunde komma ändå ska få ta del av stämningen på ett lite mer realistiskt sätt. Återigen vill jag rikta ett stort tack till de företag som gjorde kvällen möjlig. Restaurang Lilla Spinneriet gav oss ett toppenpris på maten. Clas Ohlsson bidrog med de fina ljusslingorna i taket. Jotex gav oss de snygga linnedukarna, servettringarna, skärbrädorna och ljuslyktorna utomhus. Village lånade ut ett 10-tal handblåsta glasvaser till bordet. Duni sponsrade med blockljus och alla pappersservetter till gästerna, Iittala lät oss låna värmeljuslyktor för att få mer färg på borden, Konsthantverkscentrum i Göteborg lånade ut handdrejade krus och fat, Sheperd lånade ut ett 20-tal fårskinn och Potatiskällaren i Kungsbacka lånade ut pumpor i mängder för att dekorera lokalen. Fler foton hittar du bland annat hos Elin Lännsjö, Emma Priwin, Åsa / Lindedalen, Piazzan, Anette på Inredningshjälpen, Martinreda och Emma Green. Häng med!

Foto: Anna Roström Smallpigart.se
Mobilfilmer: Frida Ramstedt

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Kul med film! Härliga bilder 🙂

 • Hannah skriver:

  Vilken kväll. Önskar att jag hade fått vara med 🙂

 • Helene skriver:

  Hej!
  Snälla hjälp mig, snart är det jul. och detta är jul nr. 2 som jag letar förgäves efter en fin julgransmatta, american style. Jag vill ha en stor matta som man sätter runt stammen som döljer julgransfoten. Var hittar jag en sådan?
  tack på förhand!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.