Annons

Sponsrat inlägg: Ellos Concept Store + rabattkod 30% på dyraste varan!

Igår var det VIP-visning av Ellos första fysiska butik, Ellos Concept Store som ligger i köpcentrumet Mall of Scandinavia utanför Stockholm. Jag kunde tyvärr inte närvara på plats men i samarbete med Ellos kan jag bjuda på en liten rundtur för er som är nyfikna på hur det ser ut inne i butiken. Fokus ligger på heminredning och textil, kryddat med accessoarer och mode. Jag tycker det är roligt att se hur Ellos hela tiden utvecklar sitt hemsortiment och ligger i framkant både design och kvalitetsmässigt, inte minst med det ständigt ökande utbudet av Conscious Choice som består av bra miljöval. 

ERBJUDANDE: Om du inte har vägarna förbi Stockholm så att du kan besöka butiken i helgen kan du i alla fall trösta dig med 30% rabatt på den dyraste varan inklusive varumärken när du beställer via webbshopen. Ange rabattkoden: 345425 när du kommer till kassan. 

Produkter i bild: Blått bäddsett i linne 799 kr, lampor Adelia 549 kr/st Kaktusprint 299 kr
Produkter i bild: Ryamatta Tanger 1999 kr, bomullsmatta Malin 399 kr, ryamatta Zagora 1499 kr, jutematta Lowell 699 kr, bomullsmatta Bellary 999 kr
Produkter i bild: Ellos Sänghimmel 1039 kr, Vägglampa Edgar 599 kr, Påslakanset i linne 799 kr, Långhårigt Lammskinn 1499 kr, Papperspåse Le Sac Papier 90 kr
Foto: Frida Möller / Studio Emma Svensson @studioemmasvensson 
 
*Inlägget presenteras i samarbete med Ellos och innehåller spårningslänkar

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  Shit vilken väl upplyst säng ? Superfint och Ellos är bra att ha o göra med om det blir fel. ?

 • Karoline skriver:

  Ellos, hur sjutton har detta postorderföretag köpt sig in hos bloggarna? Riktigt skitkvalitet om man inte köper märkesvaror som rabattkoden för övrigt inte ens gäller.

 • Lina skriver:

  Hur länge gäller koden?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *