Annons

Sponsrat inlägg: Ellos Concept Store + rabattkod 30% på dyraste varan!

Igår var det VIP-visning av Ellos första fysiska butik, Ellos Concept Store som ligger i köpcentrumet Mall of Scandinavia utanför Stockholm. Jag kunde tyvärr inte närvara på plats men i samarbete med Ellos kan jag bjuda på en liten rundtur för er som är nyfikna på hur det ser ut inne i butiken. Fokus ligger på heminredning och textil, kryddat med accessoarer och mode. Jag tycker det är roligt att se hur Ellos hela tiden utvecklar sitt hemsortiment och ligger i framkant både design och kvalitetsmässigt, inte minst med det ständigt ökande utbudet av Conscious Choice som består av bra miljöval. 

ERBJUDANDE: Om du inte har vägarna förbi Stockholm så att du kan besöka butiken i helgen kan du i alla fall trösta dig med 30% rabatt på den dyraste varan inklusive varumärken när du beställer via webbshopen. Ange rabattkoden: 345425 när du kommer till kassan. 

Produkter i bild: Blått bäddsett i linne 799 kr, lampor Adelia 549 kr/st Kaktusprint 299 kr
Produkter i bild: Ryamatta Tanger 1999 kr, bomullsmatta Malin 399 kr, ryamatta Zagora 1499 kr, jutematta Lowell 699 kr, bomullsmatta Bellary 999 kr
Produkter i bild: Ellos Sänghimmel 1039 kr, Vägglampa Edgar 599 kr, Påslakanset i linne 799 kr, Långhårigt Lammskinn 1499 kr, Papperspåse Le Sac Papier 90 kr
Foto: Frida Möller / Studio Emma Svensson @studioemmasvensson 
 
*Inlägget presenteras i samarbete med Ellos och innehåller spårningslänkar

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  Shit vilken väl upplyst säng ? Superfint och Ellos är bra att ha o göra med om det blir fel. ?

 • Karoline skriver:

  Ellos, hur sjutton har detta postorderföretag köpt sig in hos bloggarna? Riktigt skitkvalitet om man inte köper märkesvaror som rabattkoden för övrigt inte ens gäller.

 • Lina skriver:

  Hur länge gäller koden?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.