Annons

Sponsrat inlägg: Bygg din drömgarderob med Lundbergs

Nu när jag städat undan sommargarderoben och plockat fram höstkläderna så har drömmen om en organiserad och snygg Walk in closet aldrig varit större. I samarbete med Lundbergs har jag fått möjlighet att skissa på min framtida drömgarderob och jag tvekar mellan dessa två alternativ. Med en grå bakgrund tycker jag att man får en mer sober och exklusiv känsla, samtidigt är vårt garderobsutrymme inte så stort så jag är rädd för att mörka väggar skulle göra att vår lilla klädkammare känns ännu mindre. Därför känns ett ljust alternativ väldigt lockande. Vilken av dem röstar du på? Vill du testa att bygga din egen drömgarderob kan du använda Lundbergs webbaserade ritverktyg (OBS! kräver att du har JAVA installerat på din dator) där du knappar in de väggmått och den takhöjd du har och sen kan du leka dig fram med olika hyllor, lådor, klädstänger och system för att skräddarsy en lösning som passar just din familj!

*Inlägget presenteras i samarbete med Lundbergs

Kommentarer

 • Julia skriver:

  Snyggt! Har du läst japanskan Marie Kondos bok "The life changing magic of tidying up" eller på svenska: "Konsten att städa"? Borde vara obligatorisk om man ska bygga ny garderob. Du kommer nämligen vilja ha betydligt fler utdragbara lådor och väldigt begränsat med hyllplan eftersom kläder "ska" vikas och staplas på högkant. Beroendeframkallande när man väl börjat, och känns otroligt prydligt! 🙂

 • Nanna skriver:

  Hade valt den ljusa. Damm syns mindre på den ljusa.

 • Therese skriver:

  Tycker det grå var väldigt fint och det är ofta så mycket vitt ändå i våra hem! ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.