Annons

Mitt senaste köp – Arcus av Pia Törnell

Minns ni att Pia Törnells ljusstake Arcus har legat på min önskelista sedan… 2014?. Dags att sätta bock på den! Idag var Pia nämligen på besök hos HDK i Göteborg i ett annat ärende men passade samtidigt på att leverera min beställning på två ljusstakar och en vas som jag lade i somras. Packade precis upp detta par från prassligt silkespapper och jag kan inte sluta beundra den skulpturala enkelheten. Så fina!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Villa Grön skriver:

  De är så himla vackra! Står med på min rätt långa önskelista också:)

 • Den står på min stående klassikerlista också. Så vacker! Än så länge får jag nöja mig med en Mantello-vas som jag fyndade på Loppis. Är precis som du svag för Törnells skulpturala uttryck. Grattis till fina förvärv!

 • Emma skriver:

  Den som väntar på något gott, väntar….nästan för länge just i detta fallet kanske? 😉

 • Nina skriver:

  Hej vännen. Inte punkt efter frågetecken. Korrekturläsare. : )

 • MissMessyHead skriver:

  Hej, ville bara tacka för din underbara blogg. Jag har gått in här i princip varje dag för att hämta inspiration under tiden som jag varit i färd med att bygga mitt drömhus, och även nu, inför en försäljning så har jag (efter bästa förmåga, hehe) försökt anamma dina tips inför visningsstylingen. Hoppas kunna fortsätta med samma sak inför nästa hus, det är som ett riktigt lyxigt inredningsmagasiin som man inte behöver vänta på i brevlådan! Glad fredag! https://www.maklarhuset.se/bostad/sverige/stockholm/taby/havrevagen/280627

 • Nicklas skriver:

  Fantastiskt fina Frida! Vet du någon webbshop som säljer dessa som du kan rekommendera?

 • Anna skriver:

  Så oerhört fina!! Älskar formen!

 • Pethra skriver:

  Riktigt fina!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.