Annons

Sponsrat inlägg: Rabattkod hos Mathem.se

I samarbete med Mathem.se har jag fått möjlighet att ge Trendensers läsare (som ännu inte testat deras tjänst) en rabattkod som ger 200 kr tillbaka vid beställningar över 800 kr. Det är lätt att förväxla alla matkassar på marknaden med varandra men det jag gillar bäst med Mathem.se är att man kan göra egna inköpslistor (man är inte låst till en veckomeny) och man kan skapa egna ”prenumerationer” på basvaror man behöver regelbundet. Som toalettpapper eller städprodukter till exempel. Dessutom har Mathem.se ett väldigt bra sortiment av just ekologiska rengöringsmedel. Två tummar upp från mig! Om du vill testa, ange denna kod i kassan när du ska betala! Rabattkod: TRENDENSER 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 
 
* Inlägget presenteras i samarbete med Mathem.se

Kommentarer

  • Emma Bengtsson skriver:

    Superbra erbjudande! Jag vill dessutom passa på att tacka för hur transparent du är med sponsrade inlägg. Det är inte många som är lika up-front med det som du 🙂 I min mening får det bara dig och märkena att se bättre och ärligare ut!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.