Annons

Vykort från Skåne

Jag brukar ju vara en stark förespråkare av att stanna i Sverige under sommaren även i normala fall, men nu när det är så fruktansvärt oroligt i världen vill jag verkligen inte åka längre än nödvändigt. Och varför inte stanna hemma när det bjuds på vykortsvackra vyer, klart vatten och nästintill folktomma stränder? Del 1 av semestern har i sedvanlig ordning spenderats i Skåne. I år hyrde vi hus i Kivik, med utsikt över bukten och bjöds på allt från blixtrande åska till strålande sol. Årets bästa? Knäbäckshusens strand. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh vilka härliga sommarbilderFrida, och den stranden är magiskt fin, men vattnet brukar vara iskallt just där.
  Lagen om…. 😉
  Stor kram
  Anette

 • Tina skriver:

  Iskallt? Nej då, var där för ett par veckor sen och det var 16 grader. Härligt!

 • Linda skriver:

  Vilket märke är din fina klänning? Njut av semestern!

 • tinaminastina skriver:

  Håller med dig…Sverige är så fint att semestra i! Vi kom just hem från en vecka i fina Simrishamn, underbar miljö, vackra platser att besöka och fina bad. Vi återkommer dit år efter år!
  /Tina

 • Jossan skriver:

  underbara bilder!! 🙂

 • Rebecka skriver:

  Hej,
  Vi är på jakt efter ett fint hus att hyra i Kivik då vi ska gifta oss där sommaren 2017. Tyvärr är Norrgavelhuset redan bokat och jag undrar därför om du har något tips på andra ställen att bo på Österlen? Det vore så uppskattat med tips från dig!! Med vänliga hälsningar/ Rebecka

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.