Annons

Veckans söndagssummering v 27 – 2016

Det märks tydligt att både bloggare, företag och PR-byråer börjar gå på semester nu, nyhetsflödet har saktat ned kraftigt och det är väl härligt – att vi alla får varva ner litet. Den allra största snackisen bakom kulisserna har nog varit att Konkurrensverket slutligen stoppat Schibstedts affär med Hemnet – men här kommer en saxad summering från veckans nyhetsutskick och blogginlägg med en kompott att ta med sig för dig som vill ha koll på det senaste som hänt i inredningsbranschen!
Via Johanna fick jag nys om de här snygga frimärkena som Royal Copenhagen gjort i samarbete med Danmark postverk. Om jag tar mig till Köpenhamn i sommar ska jag komma ihåg att skicka vykort!
Granit har inlett ett samarbete med Green Kitchen Stories som stylat och tolkat deras sortiment och bilderna är helt magiskt fina! Vill du se ett helt bildregn? Kolla in det HÄR!
Fritz Hansen lanserar en jubileumsmodell av Myran som de kallar ”Ant Choice 2016” i blekt ek med bronslackerade ben. Mer info HÄR! Jag avrundar veckans svep med en bild från Skageraks nya samarbete med Swedish TAF Architects och det första resultatet som de kallar Overlap – finns som både bänk och bord. Nya pressbilder som kom i veckan. Otroligt fin hantverkshöjd. Skön söndag till er!
Foto: Royal Copenhagen, Granit, Fritz Hansen, Skagerak

Kommentarer

 • Håller absolut med dig att tempot har saktats ner över lag åtminstone här på hemmaplan, välbehövligt för de flesta av oss.
  Dock tycker jag att höstnyheterna från Broste Cph är riktigt fina i vanlig ordning.
  Stor kram
  Anette
  Ps. Länken gällande Myran funkar inte

 • Önskar dig fina sommardagar Frida, kram Kristin

 • En bra söndagssummering som alltid. Önskar dig en härlig fortsättning på sommaren Frida!

 • Agnes skriver:

  Hej Frida!
  Alltid så fint på dina bilder och jag gillar verkligen din veckosummering. Följer länkar och planerar ofta efter dem. Får man önska ett inlägg? Jag tycker att soffbord är så ruskigt fula men du kanske skulle kunna få mig på andra tankar?!
  Ha en härlig semester!

 • Frida skriver:

  Tack för värmande ord, önskar er en riktigt fin sommar också! @Anette @Kristin @Bodil
  Agnes: Jag förstår din frustration och skrev nyligen ett inlägg inom ämnet: https://trendenser.se/2016/june/efterlysning-kopes-norrgavels-glasbord-kub.html#comment
  Ska fundera vidare på din fråga, lycka till så länge i sökandet 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.