Annons

Sommarfavoriter

Jag har fått så himla många frågor om byxorna som skymtade på bild i det här inlägget (tack för komplimangerna, det är mina sommarfavoriter) så jag tänkte att det kanske är lika bra att jag svarar i ett blogginlägg så slipper ni undra om ni inte får svar av mig på mailen – jag försöker ju undvika att öppna inboxen under semestern. Jag köpte dem för ett år sedan i en klädbutik i Kungsbacka. Märket är Morris Lady men de finns inte kvar i sortimentet längre, eftersom det är fjolårets kollekton. Det vet jag eftersom jag frågat – jag hade kunnat tänka mig att köpa ännu ett par så jag har sen när dessa är uppnötta. 
Foto: Bodil Bergqvist för Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Johan skriver:

  Snygg outfit.

 • Fina Frida! Vilken härlig bild, och byxorna ser supersköna ut!
  Kram
  Anette

 • madde skriver:

  Åh! Superfina!!

 • Camilla Raihle skriver:

  Älskade min bastväska, ända tills jag insåg att den förstört en del plagg… Blir nopprigt där väskan tar emot tröjor, klänningar m m 🙁

 • Anonym skriver:

  Snygg bastväska var är den köpt?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *