Annons

Sommarfavoriter

Jag har fått så himla många frågor om byxorna som skymtade på bild i det här inlägget (tack för komplimangerna, det är mina sommarfavoriter) så jag tänkte att det kanske är lika bra att jag svarar i ett blogginlägg så slipper ni undra om ni inte får svar av mig på mailen – jag försöker ju undvika att öppna inboxen under semestern. Jag köpte dem för ett år sedan i en klädbutik i Kungsbacka. Märket är Morris Lady men de finns inte kvar i sortimentet längre, eftersom det är fjolårets kollekton. Det vet jag eftersom jag frågat – jag hade kunnat tänka mig att köpa ännu ett par så jag har sen när dessa är uppnötta. 
Foto: Bodil Bergqvist för Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Johan skriver:

  Snygg outfit.

 • Fina Frida! Vilken härlig bild, och byxorna ser supersköna ut!
  Kram
  Anette

 • madde skriver:

  Åh! Superfina!!

 • Camilla Raihle skriver:

  Älskade min bastväska, ända tills jag insåg att den förstört en del plagg… Blir nopprigt där väskan tar emot tröjor, klänningar m m 🙁

 • Anonym skriver:

  Snygg bastväska var är den köpt?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.