Annons

Semester i sikte

Nä.. Det blir inget happy-friday tjoande idag. Fy sjutton vilken fredag det här har varit. Jag har suttit inomhus och svettats med företagsadministration medan solen strålat utanför. Och till den gladlynta signaturmelodin av Hemglassbilen (i osynkad kano med sommarlovslediga barn som roat sig i grannens studsmatta) har jag på skrapig telefonlina via ett outsource-ingbolag i Polen (?) jagat en kund för en obetald faktura på 200 000 kr (!) samtidigt som jag betat av en marathonlång to-do-lista. Puh! Trots ambitionen att sluta tidigare idag var jag den allra sista föräldern att hämta på förskolan och jag kände mig som världens sämsta mamma när vi cyklade hem med överfulla kassar av extrakläder, skor och terminens samlade skolpyssel på styret eftersom jag givetvis också hade glömt att tömma hans skåp inför sommarstängningen. Men nu så… Nu ska jag alldeles strax klappa ihop datorn med vetskapen om att allt är på plats, det som skulle göras faktiskt är gjort, mailkorgen är tom, mitt autoreply är på och fyra veckors kvalitetstid med familjen väntar på mig! Imorgon åker vi mot det här. Någon som kan gissa vart vi ska?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa S skriver:

  Kanske läge att säga välkommen till Skåne?!?! Norrgavels hotell kanske? Trevlig semester! Lisa S

 • Inger skriver:

  Österlen? Trevlig semester!

 • Lou skriver:

  Till Skåne! Välkommen till Sövestahallon om ni har vägarna förbi.

 • Amanda skriver:

  Om det är vad jag tror så var rädd om stället, vi tar över veckan efter 😉

 • Resfredag/Annika skriver:

  Hurra för semester!

 • Sandra Nicole skriver:

  Åh, inte någon vidare fredagskänsla här heller. Fick just beskedet från min kund att de inte kan betala min faktura på ett par tusen euro då de inte har några pengar för tillfället. Ehhh va? #frilansproblem. Känns på något vis lite lättare att höra att man inte är ensam i båten. Skönt att det är semesterdags för dig nu iaf! Bilden ser ut som mina föräldrars kornfält på västgötaslätten men misstänker Skåne 🙂

 • Alice skriver:

  Satt också och svettades över admin idag, skönt att höra att fler företagare också gör det ibland. Trevlig semester Frida!!

 • Emma skriver:

  Jag stämmer in i kören ovan och gissar Skåne 🙂 Som barnen och jag också just nu befinner oss i.
  Underbar verklighets-skildring också. Eller alltså, inte underbar för dig, och önskar verkligen du skulle slippa det där, men ibland är det lite skönt att få känslan av att man inte är ensam i det där…

 • Anna & Jennifer skriver:

  Glad Sommar! Hoppas du får lite härlig ledighet 🙂

 • Estela skriver:

  Låter härligt med semester med familjen. Ha en trevlig sommar.

 • Camilla Raihle skriver:

  Skåne så klart – precis som vi 🙂 Trevlig sommar!

 • Emelie skriver:

  Låter som en välförtjänt semester, hoppas Ni får det härligt!

 • Anonym skriver:

  Önskar dig en riktigt skön semester!

 • FREEDOMtravel skriver:

  Vacker bild! Södra Sverige kanske? Önskar härlig semester!

 • nordicprintstore skriver:

  Ett inlägg direkt från verkligheten, som beskriver en egenföretagares liv till punkt och pricka. Önskar dig en fantastisk semester i södra sverige? Det förtjänar du!

 • Anita skriver:

  Skönt 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.