Annons

Önskelista juli 2016

Jag vet inte vad som hände med juni men jag missade helt att göra månadens önskelista. Julis däremot bågnar nästan över men jag begränsade mig till de här sakerna. Ett par grejor i varierande storlek som skulle förgylla vår ”hemester” på västkusten nästkommande veckor. 
1. Ekologiskt nagellack! Jag köpte aldrig Kure när jag sprang på det i Biarritz, men har ångrat det ever since. De här två färgerna ska jag beställa hem inom kort. Fin mot brunbrända händer. Dessutom är de 5-Free, vilket betyder att de är fria från de värsta ingredienserna som är vanliga i lack nämligen formaldehyd, dibutyl phthalate (DBP), toluene, formaldehydharts och syntetisk kamfer.
2. Morgontidning, ja tack. Funderar på att skaffa en sommarprenumeration på en prasslig dagstidning nu när man har tid att läsa något till frukosfilen. Vilken tycker ni är bäst? 
3. En utomhustermometer. Har insett att vi saknar en sådan på vårt hus. Hemläxa!
4. Sprang på detta fina Boule-spel och tänkte att grusgången utanför vårt hus är ju perfekt för en kvarterskamp! 
5. Jag har ju nämnt min kompis Emilias satsning E&E glasses tidigare och efter att ha fått prova modellen Viking i svart vill jag köpa de bruna bågarna, och sätta in glas med styrka. Det får bli ett projekt att ta tag i när vi kommer hem från Norrland. 
6. Genses bestick Dorotea. Trodde aldrig det skulle hända men de har utkonkurrerat mina samlarbestick. Så himla sköna att äta med!
7. Sist men inte minst, en foodcover från Artilleriet. Så smart till sommarens utomhusfrukostar. 

Kategorier:

Kommentarer

  • Martina skriver:

    Du har ju nagellack från Smith & Cult som är 5free också! Finns på Skincity bla. Lättare att få tag på kanske? 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.