Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Veckorna rusar iväg och det känns som att det nyss var söndag. Men nu är det dags igen, här kommer en snabbscroll för dig som vill ha koll på vad som händer i den nordiska inredningsbranschen. Svenska Bricmate har lanserat nya granitkeramikserien Kolmården Light inspirerad av den klassiska svenska marmorn med samma namn som brutits […]
Ska du investera i stoppade stolar till kök eller matplats? Ett tips jag lärt mig av inredningsarkitekter som jobbar med restauranger och offentlig miljö är att klädda stolar helst ska ha ett så kallat ”Crumb gap”. Ett hålrum mellan rygg och sits. Om stolen istället har en ”Crumb Trap” (dvs ett slutet veck mellan stolsrygg […]
Inlägget är reklam för AJ Produkter När vi flyttade Trendensers verksamhet till nya lokaler i våras behövde jag se över möjligheten för både personalen och för deltagarna i våra kursverksamheter / workshops att kunna låsa in sina personliga värdesaker. Det har med försäkringsfrågor och föreskrifter om arbetsmiljön att göra. För att hitta en bra lösning […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2019 Trendenser AB, All Rights Reserved
Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer
Jag accepterar
Kommentarer
Känns det inte som att det mesta på Chilli känns som kopior av olika saker – får ofta den känslan när man går förbi deras skyltfönster.
Köp från hemmakocken.nu ist. Riktig restaurangvaror och har de Buyer Carbon Plus-serien, inom jag förstått samma som Mineral B men utan logga i stekytan och halva priset.
Och, jag är inte anställd, släkt, eller kompis med han som har stället, men han förtjänar omsättningen. Vill du klämma på sakerna kan du åka dit, ligger i Majorna.
Håller nog med Anna här ovan, men just tre-punktsfästet är kanske nästan standard? Av våra stekpannor har alla större just det, bara plättjärnet och de riktigt små som inte är konstruerade så.
Hej! Jag har den dyra stekpannan. Kan säga att vi är inte helt överlyckliga i stekresultatet ?
De bränner fast först sen blir de bra stekt. Så tex ägg å pannkakor man man glömma men kött å sånt får ligga kvar tills botten är bränd. Jamie oliver pannorna har varit bättre än denna enligt mej.
Eller välj ej från Rösle.
http://www.tambursthlm.se/stekpanna-i-kolstal-20-cm
Eller välj en från Rösle.
Kolstål i all ära, eller så införskaffar man en väl insekt gjutjärnspanna på en loppis för desto mindre pengar, rengör den grundligt (utan diskmedel) och steker sedan pannkakor och entrecote med finfina resultat:)
Kram Joanna
Jag har den här klassikern från de Buyer. Jättebra!
https://bagarenochkocken.se/kokkarl-stekpannor/stekpannor/de-buyer-stekpanna-kolstal-lyonnaise-mineral-b-dia-28-cm/?gclid=CjwKEAjww_a8BRDB-O-OqZb_vRASJAA9yrc5MLT2O9UD6gpk6pYikaH8hJbv3Sg7THanzN-1UVTqKxoCBk7w_wcB