Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Förra året fick jag presentkort på Ästad Vingård i både julklapp och födelsedagspresent, men det blev aldrig riktigt läge att använda dem. Så när utgångsdatumet plötsligt närmade sig med stormsteg slog vi ihop allt till en enda vistelse och bokade både avsmakningsmeny på restaurang Äng, ett besök på Sinnenas SPA och en övernattning i Sjöparken. […]
Vecka 2, 2025 har bjudit på allt från fina frimärken till nya uniformer på Nordiska museet. Här kommer en snabb scroll för dig som vill ha koll på de senaste inredningsnyheterna. Konstnären Åsa Jungnelius är aktuell med ett eget frimärke som lanserats av Postnord på en utställning på Postmuseum i Stockholm. Motivet är en snäcka […]
Januaris första arbetsvecka var av den kyligare sorten. Minusgrader och hårda stormvindar vispade upp snön i mjuka drivor. Vintern kom med besked och la sig som ett lock av fluffig grädde ovanpå allt. Utanför fönstret har plogbilarna skottat vägarna rena, medan jag försökt plöja framkomliga stigar i min överfulla inkorg. Otroligt vad många mail som […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Känns det inte som att det mesta på Chilli känns som kopior av olika saker – får ofta den känslan när man går förbi deras skyltfönster.
Köp från hemmakocken.nu ist. Riktig restaurangvaror och har de Buyer Carbon Plus-serien, inom jag förstått samma som Mineral B men utan logga i stekytan och halva priset.
Och, jag är inte anställd, släkt, eller kompis med han som har stället, men han förtjänar omsättningen. Vill du klämma på sakerna kan du åka dit, ligger i Majorna.
Håller nog med Anna här ovan, men just tre-punktsfästet är kanske nästan standard? Av våra stekpannor har alla större just det, bara plättjärnet och de riktigt små som inte är konstruerade så.
Hej! Jag har den dyra stekpannan. Kan säga att vi är inte helt överlyckliga i stekresultatet ?
De bränner fast först sen blir de bra stekt. Så tex ägg å pannkakor man man glömma men kött å sånt får ligga kvar tills botten är bränd. Jamie oliver pannorna har varit bättre än denna enligt mej.
Eller välj ej från Rösle.
https://www.tambursthlm.se/stekpanna-i-kolstal-20-cm
Eller välj en från Rösle.
Kolstål i all ära, eller så införskaffar man en väl insekt gjutjärnspanna på en loppis för desto mindre pengar, rengör den grundligt (utan diskmedel) och steker sedan pannkakor och entrecote med finfina resultat:)
Kram Joanna
Jag har den här klassikern från de Buyer. Jättebra!
https://bagarenochkocken.se/kokkarl-stekpannor/stekpannor/de-buyer-stekpanna-kolstal-lyonnaise-mineral-b-dia-28-cm/?gclid=CjwKEAjww_a8BRDB-O-OqZb_vRASJAA9yrc5MLT2O9UD6gpk6pYikaH8hJbv3Sg7THanzN-1UVTqKxoCBk7w_wcB