Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Semestertider och jag kanske inte är ensam om att vara dagvill. Söndagssummeringarna har blivit min hjälpreda för att hålla isär veckonumren 🙂 Hur som helst. Här kommer en radda inredningsnyheter (och besökstips) som jag har noterat och sparat sedan sist. Har du vägarna förbi Skåne i sommar? Missa inte Kulturfestivalen Blå Sommar i Höganäs. En […]
Att använda möbeltassar inomhus känns knappast som något hårklyveri, men förvånansvärt många missar att skydda sina utemöbler (och uteplatser) enligt samma princip. Det kan inte bara rädda balkonggolv och altaner från fula skrap- och tryckmärken. Rätt tassar kan även göra att utemöblerna glider lättare på olika slags underlag så att de får färre fula märken […]
Det är tidig morgon och vattnet på fjorden ligger blankt som silke. Jag smyger barfota ner till bryggan. Några paddeltag senare glider jag ljudlöst fram över ytan. Solen glittrar och jag tänker att det är nu det händer. Den där målbilden jag har haft på insidan av ögonlocken hela våren. Genom prövande sjukveckor, utmanande jobbsituationer […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2019 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Känns det inte som att det mesta på Chilli känns som kopior av olika saker – får ofta den känslan när man går förbi deras skyltfönster.
Köp från hemmakocken.nu ist. Riktig restaurangvaror och har de Buyer Carbon Plus-serien, inom jag förstått samma som Mineral B men utan logga i stekytan och halva priset.
Och, jag är inte anställd, släkt, eller kompis med han som har stället, men han förtjänar omsättningen. Vill du klämma på sakerna kan du åka dit, ligger i Majorna.
Håller nog med Anna här ovan, men just tre-punktsfästet är kanske nästan standard? Av våra stekpannor har alla större just det, bara plättjärnet och de riktigt små som inte är konstruerade så.
Hej! Jag har den dyra stekpannan. Kan säga att vi är inte helt överlyckliga i stekresultatet ?
De bränner fast först sen blir de bra stekt. Så tex ägg å pannkakor man man glömma men kött å sånt får ligga kvar tills botten är bränd. Jamie oliver pannorna har varit bättre än denna enligt mej.
Eller välj ej från Rösle.
https://www.tambursthlm.se/stekpanna-i-kolstal-20-cm
Eller välj en från Rösle.
Kolstål i all ära, eller så införskaffar man en väl insekt gjutjärnspanna på en loppis för desto mindre pengar, rengör den grundligt (utan diskmedel) och steker sedan pannkakor och entrecote med finfina resultat:)
Kram Joanna
Jag har den här klassikern från de Buyer. Jättebra!
https://bagarenochkocken.se/kokkarl-stekpannor/stekpannor/de-buyer-stekpanna-kolstal-lyonnaise-mineral-b-dia-28-cm/?gclid=CjwKEAjww_a8BRDB-O-OqZb_vRASJAA9yrc5MLT2O9UD6gpk6pYikaH8hJbv3Sg7THanzN-1UVTqKxoCBk7w_wcB