Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Det här huset av Tham Videgård ligger ute till salu på Domherrevägen 22, på Ekerö utanför Stockholm. Kolla in Villa G nominerad till Guldstolen 2021 för bästa inredning. Hör inte till de vanliga objekten om man säger så. Foto: lånade från @houseg_360
Jag hade egentligen laddat för att berätta en glad nyhet idag, men måste bara få ur mig detta först. Eftersom det här blogginlägget blåste upp till storm med efterföljande artiklar i Resumé, DN, Expressen och Nyheter 24. Jag är verkligen inget bra influencerämne, för jag klarar inte av drev. Så jag skriver samma sak här […]
Inlägget är reklam för Tidstrands Yllefabriker Idag ska vi få lära oss mer om den svenska textilskatten Tidstrand, som äntligen är tillbaka i produktion! Redan år 1896 började Tidstrands Yllefabriker att skapa vackert mönstrade filtar som förenade traditionellt hantverk med modern design. Företaget grundades i Dalarna av den unge entreprenören Axel Ludvig Tidstrand som under […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Känns det inte som att det mesta på Chilli känns som kopior av olika saker – får ofta den känslan när man går förbi deras skyltfönster.
Köp från hemmakocken.nu ist. Riktig restaurangvaror och har de Buyer Carbon Plus-serien, inom jag förstått samma som Mineral B men utan logga i stekytan och halva priset.
Och, jag är inte anställd, släkt, eller kompis med han som har stället, men han förtjänar omsättningen. Vill du klämma på sakerna kan du åka dit, ligger i Majorna.
Håller nog med Anna här ovan, men just tre-punktsfästet är kanske nästan standard? Av våra stekpannor har alla större just det, bara plättjärnet och de riktigt små som inte är konstruerade så.
Hej! Jag har den dyra stekpannan. Kan säga att vi är inte helt överlyckliga i stekresultatet ?
De bränner fast först sen blir de bra stekt. Så tex ägg å pannkakor man man glömma men kött å sånt får ligga kvar tills botten är bränd. Jamie oliver pannorna har varit bättre än denna enligt mej.
Eller välj ej från Rösle.
https://www.tambursthlm.se/stekpanna-i-kolstal-20-cm
Eller välj en från Rösle.
Kolstål i all ära, eller så införskaffar man en väl insekt gjutjärnspanna på en loppis för desto mindre pengar, rengör den grundligt (utan diskmedel) och steker sedan pannkakor och entrecote med finfina resultat:)
Kram Joanna
Jag har den här klassikern från de Buyer. Jättebra!
https://bagarenochkocken.se/kokkarl-stekpannor/stekpannor/de-buyer-stekpanna-kolstal-lyonnaise-mineral-b-dia-28-cm/?gclid=CjwKEAjww_a8BRDB-O-OqZb_vRASJAA9yrc5MLT2O9UD6gpk6pYikaH8hJbv3Sg7THanzN-1UVTqKxoCBk7w_wcB