Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Söndag och dags att publicera årets första summering av inredningsnyheter. En något gles sådan, med anledning av att PR-byråerna och de flesta företag i branschen fortfarande är jullediga. Här kommer i alla fall en sammanfattning av vecka 1, 2025 i en scroll för dig som vill hålla lite koll! Just nu pågår den nyöppnade utställningen […]
Jag fingrade på den flera gånger i bokhandeln under hösten och var nära att slå till, men hejdade mig vid varje tillfälle och tänkte att det istället var en bra julklapp att önska sig. Och inte minst en härlig mellandagsläsning att spara sig till. Tro mig, jag blev inte besviken. Malin Haawinds Den som följer […]
2 januari 2024Andra januari 2024, kl 11.30. Det är på klockslaget prick ett år sedan vi klev över tröskeln för visningen av det hus vi nu flyttat till. Ett år sedan jag hade en butik och flera heltidsanställda och vi samma eftermiddag skulle påbörja den lagstadgade inventeringen, med allt vad det innebar. Samtidigt hade vi […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Känns det inte som att det mesta på Chilli känns som kopior av olika saker – får ofta den känslan när man går förbi deras skyltfönster.
Köp från hemmakocken.nu ist. Riktig restaurangvaror och har de Buyer Carbon Plus-serien, inom jag förstått samma som Mineral B men utan logga i stekytan och halva priset.
Och, jag är inte anställd, släkt, eller kompis med han som har stället, men han förtjänar omsättningen. Vill du klämma på sakerna kan du åka dit, ligger i Majorna.
Håller nog med Anna här ovan, men just tre-punktsfästet är kanske nästan standard? Av våra stekpannor har alla större just det, bara plättjärnet och de riktigt små som inte är konstruerade så.
Hej! Jag har den dyra stekpannan. Kan säga att vi är inte helt överlyckliga i stekresultatet ?
De bränner fast först sen blir de bra stekt. Så tex ägg å pannkakor man man glömma men kött å sånt får ligga kvar tills botten är bränd. Jamie oliver pannorna har varit bättre än denna enligt mej.
Eller välj ej från Rösle.
https://www.tambursthlm.se/stekpanna-i-kolstal-20-cm
Eller välj en från Rösle.
Kolstål i all ära, eller så införskaffar man en väl insekt gjutjärnspanna på en loppis för desto mindre pengar, rengör den grundligt (utan diskmedel) och steker sedan pannkakor och entrecote med finfina resultat:)
Kram Joanna
Jag har den här klassikern från de Buyer. Jättebra!
https://bagarenochkocken.se/kokkarl-stekpannor/stekpannor/de-buyer-stekpanna-kolstal-lyonnaise-mineral-b-dia-28-cm/?gclid=CjwKEAjww_a8BRDB-O-OqZb_vRASJAA9yrc5MLT2O9UD6gpk6pYikaH8hJbv3Sg7THanzN-1UVTqKxoCBk7w_wcB