Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.
Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.
Söndag igen och dags att summera de senaste inredningsnyheterna och branschsnackisarna. Vecka 10 har bjudit på en brokig blandning av nordiskt nytt men också några omtag på kända klassiker. Nina Stritzler Levine har ägnat åratal åt efterforskningar om Svenskt Tenn och släpper nu en bok om företagets 100-åriga historia. I boken visas flera tidigare opublicerade fotografier […]
Vi hade ett vitt kök i vårt förra hus och den dagen det är dags att göra om vårt nuvarande (obs! inte än på ett tag) så är jag 110% säker på att jag kommer rösta för ett snäckskalsvitt kök även här. Kalla mig gärna tråkig, eller konsekvent, men det är det finaste jag vet. […]
Himlen ligger grå och tung över havet under min morgonpromenad. Vädret är ungefär lika upplyftande som världsläget. Kyligt och olustigt. Jag skyndar på stegen när jag närmar mig huset igen och det är då får jag syn på dem. Några envisa snödroppar har trängt sig upp ur den kalla jorden. De står rakryggade i dikeskanten. […]
Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet.
Copyright 2024 Trendenser AB, All Rights Reserved
Kommentarer
Känns det inte som att det mesta på Chilli känns som kopior av olika saker – får ofta den känslan när man går förbi deras skyltfönster.
Köp från hemmakocken.nu ist. Riktig restaurangvaror och har de Buyer Carbon Plus-serien, inom jag förstått samma som Mineral B men utan logga i stekytan och halva priset.
Och, jag är inte anställd, släkt, eller kompis med han som har stället, men han förtjänar omsättningen. Vill du klämma på sakerna kan du åka dit, ligger i Majorna.
Håller nog med Anna här ovan, men just tre-punktsfästet är kanske nästan standard? Av våra stekpannor har alla större just det, bara plättjärnet och de riktigt små som inte är konstruerade så.
Hej! Jag har den dyra stekpannan. Kan säga att vi är inte helt överlyckliga i stekresultatet ?
De bränner fast först sen blir de bra stekt. Så tex ägg å pannkakor man man glömma men kött å sånt får ligga kvar tills botten är bränd. Jamie oliver pannorna har varit bättre än denna enligt mej.
Eller välj ej från Rösle.
https://www.tambursthlm.se/stekpanna-i-kolstal-20-cm
Eller välj en från Rösle.
Kolstål i all ära, eller så införskaffar man en väl insekt gjutjärnspanna på en loppis för desto mindre pengar, rengör den grundligt (utan diskmedel) och steker sedan pannkakor och entrecote med finfina resultat:)
Kram Joanna
Jag har den här klassikern från de Buyer. Jättebra!
https://bagarenochkocken.se/kokkarl-stekpannor/stekpannor/de-buyer-stekpanna-kolstal-lyonnaise-mineral-b-dia-28-cm/?gclid=CjwKEAjww_a8BRDB-O-OqZb_vRASJAA9yrc5MLT2O9UD6gpk6pYikaH8hJbv3Sg7THanzN-1UVTqKxoCBk7w_wcB