Annons

Hemnetgodis Södra Åby byaväg

Kolla in den här Hemnet-pärlan på Södra Åby Byaväg i Trelleborg. En omgjord skola som renoverats till bostadshus. Jag fastnade framförallt för det söta badrummet. Älskar det göllia badkaret. Huset är till salu via Fastighetsbyrån och för stylingen står Home Lab i Malmö. Fler bilder HÄR!  
Foto: Markus Linderoth publicerat med tillåtelse av Fastighetsbyrån 

Kategorier:

Kommentarer

 • Jättefint, bloggade om denna förra veckan dels därför men även av nostalgiska skäl eftersom det är mina gamla hemtrakter och samma skola som mina morföräldrar en gång gick i .
  Skulle gärna flyttat in där om det inte vore så stoort 🙂
  Kram Anette

 • Såg också det, fantastiskt!

 • Sandra skriver:

  Från ritningen: "nio små badkar"… Alltså, så gulligt!

 • Lisa S skriver:

  Wow så underbart!! Inte så långt från mig, bor dock i min dröm, i mina föräldrars gamla hus på underbara Falsterbo näset!!! Annars hade jag nog velat bo där!! Inte så långt bort! Häftig prislapp dock, för att vara i det området! Njut nu semestern kram Lisa S

 • Marie skriver:

  Superfint! För mig är det ett drömprojekt att köpa en gammal skola eller liknande byggnad och renovera.
  Sen är det så fint med de där kranarna till tvättställen, men jag hade nog inte valt sådana hemma där man behöver vrida på båda sidor.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.