Annons

Hemnetgodis i Höllviken

Om man bortser från att mäklarbilderna tyvärr lämnar en del att önska (i vitbalansen) så är det här ett Hemnetgodis av rang. Ett superfint stenhus i Höllviken som legat ute på nätet ett tag men som aldrig plockats upp av bloggvärlden. Icke desto mindre inspirerande inredning att spana in i. Både invändigt och utvändigt. Till salu via Malmöhusmäklarna. Alla bilder hittar du HÄR!
Foto: lånade från Malmöhusmäklarna

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Väldigt fint hus, så mycket ljus!

 • sara skriver:

  Du verkar ju ha koll på det här med foto, och ett otränat öga som mitt eget, blir genast nyfiken på vad du menar med att vitbalansen inte var bra. Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om hur du tänker och gör när du fotar så kanske jag kan träna upp mig? =)

 • Frida skriver:

  Men gud så fint, ett riktigt drömhus 🙂

 • Karin skriver:

  Är det inte så att det går trender även i foto och hur bilder redigeras? Är inte många bilder (speciellt mäklarbilder) är överdrivet vita, ljusa/överexponerade idag? Personligen tycker jag också att det är tråkigt med typiskt stylade lägenheter i en viss stil Kan även se att det finns en speciell "göteborgsstyling" som inte är lika vanlig i Stockholm!

 • Nicole younan skriver:

  Är det inte det gär huset som är med i serien bron?? Supersnyggt i alla fall!

 • Erika skriver:

  Härliga hus 🙂

 • Elin skriver:

  Stylat av mäklarfirman eller av dem som bor där? Om av mäklaren; oerhört löjligt att ha ett rosa "tjejrum" och ett grönt "killrum".

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.