Annons

Summer Sweets!

Ni kanske minns mitt inlägg om min jakt på ”nyttigare” snacks? Ett annat tips på det temat och kanske världens enklaste grej att göra? Chokladdoppade bananer. Skär bananen i tjocka skivor, stick i en glasspinne och doppa i valfri garnering (rostade hasselnötter, kokos eller flingsalt) och låt stelna. Jag hittade idén på Pinterest och testade att göra det själv. Supergott!  Något att testa i helgen? 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Oj ser gott ut! Hoppas du har en trevlig sommar!
  Jag undrar om det blivit så att tävlingarna börjat gå i sommarmood nu också, det har varit glest bland deltagarna har jag märkt.. Eller är det så att de tappt stinget lite, vinsterna inte passar läsarna riktigt. Roligt att di lyfter nya märken och affärer men jag tror det kunde vara skäl att blanda in mer välkända mellan varven, Korbo, Länna Möbler/annan möbelbutik, det är ju ändå en inredningsblogg 🙂 Irishantverk skriver du mycket om tillexempel. Eller varför inte ett likadant set som det du köpte till er spis, men olika tillbehör. Saker som du Frida gillar själv helst enkelt! kram!

 • Ekenäsliv skriver:

  Så smarrigt!
  Ha en fin helg 🙂

 • Linda skriver:

  Hej!
  Har du eller någon läsare något tips på vart man kan hitta trä-glasspinnar, har verkligen letat överallt i Göteborg och på nätet men hittar bara färgglada glasspinnar a la barnkalas. Tacksam för tips! : )
  Tack för en bra blogg!
  /Linda

 • Vilket bra tips! Tack <3
  Trevlig helg!
  /Evelina – Evelinas Ekologiska

 • Christina skriver:

  Mums! Det måste jag prova! Har du testat att rulla stavar av färsk ananas i kokos och frysa in? Jättegott, även barnen gillade det.

 • Hanna skriver:

  Vilket gott och enkelt tips! Tack! 🙂

 • Trendenser skriver:

  Hej Linda! Dessa köpte jag på Panduro! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.