Annons

Badrumsinspo

Jag vet inte vad det är med mig och badrum i sommar, det är som om mitt undermedvetna försöker säga mig något men jag ser inspiration överallt. Här fastnade jag för arrangemanget med ett stilleben som fått ligga framme på ett ommålat arkivskåp. Favoritparfymen, smycken och en tvål i prassligt papper. Så fint!
Foto: Christian Olsson – instagram:@clearcutfactory

Kategorier:

Kommentarer

 • Sandra skriver:

  Ok, vansinnessnyggt! Vet du möjligen var man kan hitta en sådan genomskinlig kupa till lampan? Den var ju makalös!

 • Jossan skriver:

  Åh, så himla fint!! 🙂

 • Sara Löfving skriver:

  Vart kommer det fantastiska tvättstället ifrån?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.