Annons

Saturday Sweets

Jag är kanske Svea rikes största godisråtta och det rimmar ju rätt illa med mitt intresse för RAW-food och hållbarhet / giftfritt och ekologiskt så jag försöker tappert hitta alternativ för att stilla sötsuget. Nu på sommaren tycker jag det här är en vinnande kombo. Chokladdoppade jordgubbar med kokosflingor, rostade hasselnötter eller flingsalt. Att plocka lördagsgodiset från egen täppa känns som ett extra plus!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Då är vi två!
    Skippande dock glassen idag och valde frozen yoghurt med färska hallon istället, mycket somrigt och gott!
    Kram
    Anette

  • Martin skriver:

    Aha… Det var alltså därför du inte svarade när jag ringde?! Du åt godis.

  • Emma skriver:

    Skall inte säga att vi är tre (med tanke på Anette ovan), men tänker däremot att det ena inte behöver utesluta det andra. Någon last måste väl vara ok 🙂

  • Hannah skriver:

    Mums vad gott det låter!

  • Himla gott och ett lite nyttigare alternativ till ostbågspåsen 🙂
    Kramiz aka

  • Johan skriver:

    Jordgubbar dopade i choklad är riktigt gott.

  • Anonym skriver:

    Gott! Vilken choklad används? Köper du någon särskild? Gillar med osockrat och rawfood! Bra "godis"!

  • Lotta skriver:

    Så gott!
    Måste bara tipsa om ett bra alternativ till godis som jag börjat göra och som både vuxna och barn här hemma gillar: morotsbollar med kardemumma från ICAs paprikaklubb. Kan inte bifoga bilden här så googla. Kommer även lägga upp på min hemsida!
    /Lotta

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.