Annons

Min sommarkostym

Det bästa med att jag inte har några föreläsningar eller möten kvar innan semestern är att jag kan jobba på i vilka kläder jag vill. Jag kan till och med komma undan med samma outfit flera dagar i sträck #trasigtvättmaskin (sneeela Bosch, skynda er att skicka ut er tekniker till oss). Jag får så mycket frågor om mina kläder så på begäran tänkte jag börja tipsa om mina favoriter då och då i samarbete med ett affiliateföretag. Såhär har jag sett ut sedan i måndags, så även idag. Minus solglasögonen då förstås. Det regnar ju sidledes nu så jag ska dra på mig regnjackan och ge mig ut i ovädret för att köpa lunch! 
Min nya tröja från Hunky Dory som jag köpte på en butik i Kungsbacka förra veckan, mina solglasögon (som jag bytt glas på till slipad styrka hos en optiker) är RayBan’s Wayfarer, jeans gamla som gatan, sneakers från Vans, mattan Björk från Designhouse Stockholm och pall PK33 ett auktionsfynd från Fritz Hansen. 
 
* Inlägget är inte en annons, kläderna är mina egna men inlägget innehåller adlinks 

Kommentarer

 • Pia skriver:

  Så himla snyggt!! Älskar vita sneakers på sommarn! 🙂

 • Hanna skriver:

  Åh hurra! Det här gillar jag ????????

 • TIDSTJUVEN skriver:

  Mysiga randiga tröjor är ju verkligen outfiträddare! 🙂

 • Hanna skriver:

  Väldigt snygg sommaruniform!

 • Camilla skriver:

  Somrigt och härligt:) Mina ögon fastande direkt på mattan där under – så himla snygg! En dag ska en sådan få flytta in hos mig med

 • Sandra Nicole skriver:

  Så smart sätt att göra tips-inlägg på, det är ju verkligen dina favoriter 🙂 har en liknande sommargarderob, tycker det alltid är lika lustigt att man blir marin och randig på sommaren (och gärna lite boho/spets) trots att jag är svart som satan själv på vintern. Boho-bananas kallade min chef det när jag jobbade på Lindex.

 • Anna skriver:

  Snyggt!
  Vilken färg på glaset har du satt in i solglasögonen? Jag tycker att det är svårt att hitta ngt som ser ut som "vanliga" solglasögon.

 • Frida skriver:

  Hej Anna!
  Jag valde svarta glas och gjorde bytet på Synsam inne i Göteborg för några år sedan, kanske har glasvalen ändrats sedan dess men de här ser exakt likadana ut som originalet gjorde dvs svarta glas. Att skaffa glasögon med styrka är det bästa jag har gjort eftersom jag inte tycker om att ha linser.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.