Annons

Sponsrat inlägg: Min fotoskola för Scandinavian Photo

Jag får väldigt ofta frågor om min kamerautrustning, vilka objektiv jag använder, hur jag ställer in reglagen och vilka inställningar jag tycker är viktiga när jag fotar. Grejen är den att jag går mer på känsla än teknik. Hur jag tänker när jag komponerar en bild är inte alltid helt enkelt att förklara, men i samarbete med Scandinavian Photo har jag gjort ett ärligt försök. Jag har nämligen skrivit ett helt eget kapitel till deras digitala fotoskola, som är helt kostnadsfri att ta del av och som du kan signa upp dig för HÄR. Rubriken är Bli en mästerfotograf i Sociala medier och förutom mina tips får man även ta del av Elin Keros och Gustav Broström samt Sara Ches smarta fotoknep för bättre bilder oavsett om du gillar mode eller inredning eller bara vill ta bättre familje- och semesterbilder. Totalt är det 12 kapitel som man kan läsa i egen takt och som kommer på mailen sedan man signat upp sig. Jag tänker själv passa på att ta kursen i sommar!
*Inlägget presenteras i samarbete med Scandinavianphoto

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Klart man signar på… Lärdom blir aldrig tungt att bära. Och det är ju så kul med foto och allt det där som hör till! Ha en underbar midsommar Frida och till din familj ! ?

 • Hanna skriver:

  Grymt bra idé! Tack!!

 • Anonym skriver:

  Det fungerar ju inte!? Har signat upp mig på två adressser nu utan att få ngt mail. 🙁

 • Paulina Gunnardo skriver:

  Har tagit kursen och fått några lektioner till mobilen. Jättebra kurs för mig som precis börjat blogga och instagramma! När jag såg att Trendenser låg bakom en del av kursen ökade intresset kan jag säga. Har dykt in här och inspirerats massor under åren 🙂

 • Trendenser skriver:

  Kursen kommer dagen efter du signat upp dig. Mvh Frida

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.