Annons

Kvällsljus och kvällsjobb

Jag har ägnat kvällen åt att packa upp väskor och sortera rekvisita efter en heldag i studion. Lånade nämligen ut en del från mitt eget hem till en fotografering för ett byggbolag. Allt från våra egna huvudkuddar, till halva min garderob slank visst ner där i kassarna. Varvat med grytor, en frukostbricka och badrumsartiklar. Det är normal course of business i vår bransch. Rekvisitabudgeten räcker sällan för att köpa in precis allt som syns i en bild – så man blir expert på att låna ihop, packa ner och sortera upp när man jobbar med styling. Några saker att tipsa vidare om från väskan? Houdini Paper. Det varumärket inspirerar mig väldigt mycket just nu. Inte bara för de sköna funktionsplaggen utan för både hållbarhetstänket och den grafiska profilen. Houdinis tidning kan man hämta gratis i deras butiker eller läsa online. Min nya sekatör. Skyndade mig att köpa en när jag hörde att anrika företaget Joseph Bentley gått i konkurs och eventuellt kommer att sluta tillverkas. Sist men inte minst. Morteln från The Oakmen. Egentligen lite för modern och stram för att vara mitt förstahandsval – ändå drogs jag så till den. När jag tittade närmare på våra köksstolar förstod jag plötsligt varför. Ser ni likheterna i formen? 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Hej
  Jag tänkte bara tipsa om att jag är återförsäljare av aloe Vera produkter, och är du eller någon du känner i intresserad så hojta bara till. Jag har väldigt fina erbjudanden. Det finns allt från lepsyl till träningsboxar ☺️

 • Sofia Ristic skriver:

  Vacker bild och Go girl! Våga kritisera även om det upprör vissa. Alla uppfattar saker olika och så kommer det alltid vara!
  Du behövs och är modig som lyfter frågor.
  Vänligen, Sofia

 • Frida skriver:

  Tack Sofia. Det värmer. Jag var beredd på mothugg men inte på att bli kallad "mobbare av småbloggar". Jag är väl den storbloggare som delat med mig mest av tips och pepp för att hjälpa andra nya och mindre att växa genom åren. Den här debatten handlade om hur tidningarna kommer dra med sig bloggarna i fallet om vi låter oss påverkas av deras kortsiktiga strategier men självklart fanns det personer som passade på att vinkla detta mot mig. Bråk och konfliktrubriker är ju ett klassiskt journalistknep för att skapa intresse. Jag hoppas ni kan se igenom den retoriken.

 • Carina skriver:

  Hej undrar över VARFÖR du tog debatten På bloggen med den pajkastning har läst inläggen från båda sidor inte så trevligt Varför träffas ni inte o diskutera om de är så viktigt Jag som läsare kan själv avgöra vad som är kvalité för mej de brukar var RÄTTVIST nöjda "KUNDER"återkommer mvh carina

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.