Annons

Hemnetgodis på Resarö

Okej, bara för att det är midsommardagen. Kolla in denna ursvenska Hemnet-pärla modell rött hus med vita knutar som är till salu på Resarö. Lite mer lantlig charm än jag brukar gå igång på i vanliga fall och jag hade möblerat rummen lite annorlunda, det hade jag gjort – men jag kan definitvt se mig själv tassa barfota på dessa solvarma trägolv, ta en kopp kaffe på den här farstukvisten, laga mat i det här köket, tupplura under myggnätet eller hänga tvätt i den här trädgården. Alla bilder hittar du hos Historiska Hem!

Foto: Historiska hem

Kategorier:

Kommentarer

 • Just precis sådär drömmer jag om att få tillbringa sommaren med mina killar.
  Lugnt och skönt och utan några måsten.
  Kram
  Anette

 • KikkiSandström skriver:

  Underbart! Jag skulle också trivas fantastiskt bra i huset.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *