Annons

Hemnetgodis: Lindbacken i Uppsala av Blooc

Kolla in Bloocs senaste projekt Lindbacken i Uppsala, som går under namnet Brick. Jag tycker de är så duktiga på att göra nyproduktion som sticker ut från mängden och att de alltid lyckas få till lite mer känsla än vad man förväntar sig av ett rakt och kantigt stadsradhus. Fastnade framförallt för köksbänkslösningen där de brutit av med sten på slutet och den platsbyggda skrivbordslsningen i sovrummet. 
Foto: Blooc 

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Hej vet var skåpsluckor kommer ifrån? Mvh johanna

 • Fru Minimalist skriver:

  Det snygga skrivbordslösningen/arbetsplatsen ser stilig men ändå avplockad och minimalistisk ut. Inga mobiltelefoner, anteckningsblock, post-it-lappar, handkräm, passerkort, häftapparat, prydnadssaker, halvätna godispåsar, olika pennor, foton mm behöver inte ligga synliga framme på skrivbordet och ta uppmärksamhet och ”störa” hjärnan.
  Det vill säga så som det ser ut på mångas kontorsplatser trots att det tröttar ut hjärnan och minskar möjligheten att fokusera.
  https://minimalisterna.se/minimalism-pa-arbetsplatsen/

 • Mia skriver:

  Hej, vet någon var skrivbordslampan kommer ifrån?

 • Jossan skriver:

  GALET fint!! 😀

 • Susannah skriver:

  Ganska säker på att köket är från Kvänum. Vi har köpt ett sådant hus fast en tidigare etapp och väntar på inflytt ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.