Annons

Happy Friday + mitt senaste budgetfynd

Innan jag städade och låste kontoret på Spinneriet för att åka hem och ta helg passade jag på att föreviga den här buketten som stått på vårt soffbord i studion idag. Ett fång ängsblommor i ett budgetkap till vas som jag fyndade på rea, ännu billigare än den redan var från första början. Minns ni det här inlägget? Just nu rear Hemtex ut de stora runda glasvaserna som togs fram i samarbete med Plaza interiör – till halva priset! Jag sprang på den av en slump när jag var och gjorde ärenden i torsdags men det fanns inte många kvar i hyllan på Kungsmässan i Kungsbacka. Ändå kanske värt att ta en vända och leta efter på din lokala Hemtex-butik? Den är fantastiskt fin för stora buketter och kvistar. Happy Friday till er alla!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina Jonsson skriver:

  Hej!
  Vart kommer det svarta bordet på bilden från?
  Letar efter ett sådant!
  Hälsningar
  Lina

 • Ina skriver:

  Ängsblommor är de vackraste blomstren många gånger. Vasen är superfin, ska nog kila förbi och införskaffa en 🙂

 • Emma skriver:

  Även blommorna skulle ju kunna kallas budget så dubbelt så fyndigt 😉
  Trevlig helg!

 • Gud så vackert! Tänk så lätt med ängsblommor & ändå lika vackert.
  Älskar vasen! Har själv den 🙂
  Kika gärna in på min inredning & styling blogg – http://www.stylingbydenice.fyradimensioner.se :* Kram!

 • Strålande vackert Frida!
  Kram
  Inredningshjälpen/Anette

 • Nadja skriver:

  Visst finns denna vas bara i två storlekar på Hemtex? En mindre och en större och den på bilden här ser ut att vara den större? Stora går ju på ord.pris 399 :- och nu på rea för 199:-. ?Jag klickade hem en igår via hemtex.se. Fanns inte med bland vasar, så skrev i sökrutan "Plaza" så kom de fram!

 • Underbart att få in färska blommor i hemmet, ger bra energi! Din blogg är en inspiration för mig! Just nu har mitt fokus hamnat på raw food och vegetarisk mat men vill få in annat också, du hjälper mig få nya perspektiv.
  xoxo Charlotte Uleskog

 • Sofia skriver:

  Tack för tipset både Frida och Nadja som skrev hur man hittade den på webben. Klickade hem en jag också!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.