Annons

Efterlysning / Köpes: Norrgavels glasbord Kub

Är det inte typiskt. När jag äntligen bestämt mig för vilket soffbord jag vill ha till vårt vardagsrum (ni vet ju hur länge jag tvekat om detta) så har det plötsligt utgått ur Norrgavels sortiment. Buhu! Jag chansar och vänder mig till er läsare. Någon kanske har detta hemma och ska flytta dit det inte passar eller så känner ni någon som vill sälja sitt vidare? Jag skulle allra helst vilja köpa i såpad ek (eller ask) men i nuläget kan jag tänka mig (nästan) vilket träslag och ytbehandling som helst. Tips någon? 
Foto: pressbild från Norrgavel / auktionsbilder från Bukowskis och Lauritz

Kategorier:

Kommentarer

 • Cilla skriver:

  Har du kollat alla butiker? De är ju supersnälla och skickar hit och dit?

 • Anonym skriver:

  Men hur kan de sluta sälja detta? Är ju det finaste bordet i Norrgavels sortiment. Älskade beskrivningen av det som diskret ordningssamt. Att det både gömmer och framhäver tidningar och böcker och fjärrkontroller efter behov. Älskar det men har ej haft plats för det ännu.

 • Stine skriver:

  Det ligger et til salgs på finn.no

 • Ebba skriver:

  Åh, är det nu en kan få önska sig ett inlägg där du tipsar om snygga soffbord? Letar som en galning, men tycker att alla är så förskräckligt fula eller i marmor. Jag vill inte ha ett soffbord i marmor, är så förbannat trött på den trenden nu (även om marmor i sig är snyggt). De som är snygga är oftast vita och vitt funkar inte i vårt hem tyvärr 🙁 Eller så har de glasskiva, vilket min sambo skriker nej till (pga dammet som syns.. vilket jag iofs erbjudit mig att ta hand om). Tänkte bara ifall du hade lust att sätta ihop ett kollage om du ändå kikat runt på just soffbord en hel del? Vore himla uppskattat!

 • Karin skriver:

  Kom direkt att tänka på Karl Andersson & Söners Temaserie från 1987 som har blivit en klassiker. Inte alls lika egentligen och det här har ju dubbla funktioner! Snyggt!

 • Wenche skriver:

  Hei!
  Som Stine skriver det ligger et på finn.no.Den norske varianten A blocket.Annonsøren ser ut til å være svensk;)Ek,såpet 😉 tom!

 • Mirva skriver:

  Någon bland deras personal måste ha väl ha detta bord hemma och kan tänka sig att sälja ?!

 • Johanna skriver:

  Håller med tidigare kommentar om att jag är så fruktansvärt trött på marmorbord…. Liksom på svarta soffbord i plåt…. Faktiskt skönt att läsa att det är fler än jag som känner så eftersom jag trodde jag var den enda ?

 • Helena skriver:

  Undrar om det inte stod ett till salu butiken i Uppsala när jag var där igår på deras rea…

 • Anna skriver:

  Så himla fint!! Har inte sett det innan men det har ju allt jag söker efter 🙂

 • Cilla skriver:

  Det finns en sida som heter Norrgavel vintage där man kan sälja sina gamla möbler, prova där med?

 • Emma skriver:

  Åh nej! Jag har ju inte heller hunnit köpa detta bord och tänkte vänta till barnen var i lite mer glas-säker ålder. Skit oxå 🙁

 • Anonym skriver:

  Måtte Nirvan se detta och ändra sig. Det här är ju det finaste soffbordet alla kategorier…. Snacka om att de tar livet av en darling…. 🙁

 • Jossan skriver:

  Åh, så himla fint!! 🙂

 • Richard skriver:

  Riktigt snygga bord

 • Johanna skriver:

  Hej Frida, har skickat ett meddelande till dig via Instagram (direktmeddelande eller vad det kallas). Mvh Johanna

 • Lotta skriver:

  Hej. Du kanske redan har hittat ett, men jag såg det här idag så jag ville bara tipsa dig 🙂
  https://norrgavelvintage.se/annonser/soffbord-100-med-forvaring-vitoljad-ek/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.