Annons

Dagens kontor

Man har ju hört talas om konceptet ”öppna kontorslandskap” och man kan väl säga att det är något jag tillämpar även i Trendenser AB – fast på mitt eget vis. Nedan en ögonblicksbild från kvällsjobb på ett tåg på väg hem mot Göteborg. Jag har varit på Rörstrands muséum i Lidköping idag och föreläst på deras 290-årsdag. Mitt sista föredrag på ett tag. Nu återstår bara några fotojobb och konsultuppdrag innan det är dags att ta semester. I Sverige. För vet ni vad, jag vill faktiskt inte vara någon annanstans såhär års. Man kan ju inte annat än älska våra landskap. Så vackert att det gör ont. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • ISA skriver:

  ooh ett av de finaste kontoren jag sett på länge 😉

 • Anna skriver:

  Hemester! Mycket trevligt och hållbart, tycker jag.

 • Emma skriver:

  Sveriges natur är ju fantastisk. Ängar, åkrar och fält med vallmo på Österlen, kantiga sluttande branta berg i Mölle, lena klippor på ramsvikslandet, doftande skogar i Dalarna, snöklädda bergstoppar och soliga varma dalar i Åre….kan liksom hålla på i evigheter.
  Nu har vi varit en del neråt landet senaste somrarna så i år blir det nog bland annat Åre, men höga kusten är något jag aldrig upplevt och är lite sugen på. Du som norrlänning kanske har några tips?

 • Nordicprintstore skriver:

  Fantastiskt att tolka "öppna kontorslandskap" på ditt egna sätt. Bra tolkning dessutom, med vacker utsikten och allt. Tack för tipset Frida, idag ska vi följa din tolkningsanda och flytta kontoret utomhus, för en stund i alla fall. Du inspirerar! 🙂

 • Jossan skriver:

  Håller helt med! Det är nästan för bra för att vara sant här hemma! 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.