Annons

Tips för bättre bloggande

I senaste numret av svenska Elle Decoration finns en helsidesintervju med mig där jag delar med mig av mina bästa tips på hur man skapar en framgångsrik inredningsblogg. För er nytillkomna läsare så utsågs jag till ”Årets inredningsblogg 2016” på Elle Decoration Award och i den här artikeln bjussar jag på några enkla knep för hur man driver trafik och skapar kontinuitet i sociala medier. Magasinet finns i tidningshyllan till och med den 18 juni om jag förstått utgivningsplanen rätt. 
Foto/faksimil: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Fanny skriver:

  Duktiga du!!! Hejja dej! Kram

 • Du har lyckats så grymt bra Frida och dessutom inspirerar och delar med dig så oerhört mycket till oss andra.
  Mitt varmaste tack till dig.
  Kram
  Anette

 • Linda skriver:

  Detta måste jag bums in och läsa! 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *