Annons

Planeringsdag och helgplaner

Lika härligt som jag tycker det är med årets första försommarvärme, lika mycket gillar jag de mulna och ruggiga vårdagarna med duggregn och åska där man får kura inomhus, tända ljus och äta kanelbullar med gott samvete. Här har vi haft planeringsmöte och fyllt på kalendern med höstens föreläsningar och uppdrag. Det kändes lite overkligt att skriva på novembers och decembers veckoblad redan nu, men samtidigt finns det ju en trygghet i det också, inte minst för mig som företagare eftersom det borgar för att jag kommer ha jobb att göra för lång tid framöver. Men nu har jag gjort mitt för den här arbetsveckan och det har blivit dags att låsa kontoret. HÄR hittar du en fredagsintervju med mig i tidningen Västerbottenskuriren. Läs till slutet så hittar du mina helgplaner och förstår vad jag tänker fira ikväll. Trevlig helg!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Patrik skriver:

  Skulle vilja annonsera här till höger, hur göra jag det? =)

 • liw skriver:

  Nej, inget mulet nu. Nu har ju sommaren precis kommit =)

 • Härligt! Slå en pling ifall du är i krokarna i helgen. Tänker själv paddla ut en sväng under lördag kväll eller söndag 🙂 Kram

 • Trevlig helg Frida, och paddla lugnt :)!
  Kram
  Anette

 • Ingela skriver:

  Älskar perfektionen på Trendenser när kanelbullefärgen matchar pennfodralet:). Lovely!

 • Fru Minimalist skriver:

  Spännande med SUP, hoppas på ett par inlägg kring detta i sommar! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.